Jarbek, Karvina ile başladı. Muhtemelen Tanrı’nın bir hediyesi, Liberec’in yıkılmasından sonra gülümsedi

uTKu

New member
Oyunu, oyun boyunca hissettiği duygular, hız ve aktivite nedeniyle övmeliyim. Ayrıca çok fazla hata vardı ama hücumda, yetenekli ve son fze ona tatlı bir zafer getirdi. Tom Hejduk ve asistanı Lubomr Luhov’un ardından Karvin takımına ortadan katılan Juraj Jarbek, “Teşekkür ederim arkadaşlar, ama alçakgönüllü bir şekilde batıyoruz” dedi.

Futbolcu Karvint, yeni teknik direktörün enerjiden bıktığını ve bunu kendisine aktardığını söyledi. Nasıl? Muhtemelen Tanrı’nın bir hediyesi, diye gülümsedi Jarbek. Ama bu her kulüpte böyle. Ayrıca çalışan insanların boş zamanları da var. Lekl balığının futbolla alakası yoktur. Olumlu bir zihin ve dürüst günlük çalışma olmadan futbol işe yaramaz.

Karvint’in mevcut konumunda hayatta kalması gerekecek. Beşinci turda Eski Budjovice’ye gidiyorlar. Günlük işlerle ilgili. Her puan değerli olacak. Ancak ikinci ligden yükseldikten sonra kadroda çok sayıda yeni televizyon var. Bu kez olduğu gibi duyguyu dokuya katmak zaman alacak. Reklamcılıkta da birlikte hareket etmemiz gerekecek.

İki maç arasında, Karvint’in maçı 1:1 berabere bitirdiğinde pas geçmemesi ya da ikinci yarıda skoru 3:2 yapan hemen gol atması açısından da bir fark vardı.

Sanırım karakter gösterdik. Takımın enerjisini çok sevdim, birbirimize cesaret verdik. Karvina oyuncusu Daniel Bartl, Zlno’yla ilk maç gibi (4:1) tek bir maç olmayacağını ve sonrasında yenilgiler olacağını biliyorum, dedi. Uzun süre çalışmalı ve yaşamalıyız. Manaft gerçekten iyi, iyi yedek oyuncularımız da var, o bizim için iyi, o yüzden belki yükseliriz.

Jarbek ekledi: Eğer maçı kazansaydık, önce maçı eşitleyecek sonra tekrar gitmenin hayalini kuracaktı. Zihinsel olarak güçlü olduğumuza inanıyorlardı.

Başlangıç kadrosuna ilk kez katılan Karvina’nın kanat oyuncusu Alex Ivn mükemmel bir kurtarış yaptı. İlk golü attı ve Memio’ya harika bir uzun orta ile dördüncü golü attı.

Orta oldu, top kaleye doğru gitti. Onun çitlere gitmesini bekliyordum ve ona vurdum. Tanrıya şükür oraya düştü, diye tarif etti Ivn kafasını. Peki çantası? Amar’ı gördüm ve orada onu arıyordum. Pkn yasa çıkardı.

Liberec antrenörü Lubo Kozel sakatlandıklarını açıkladı. Ancak teknik direktör değişikliğinden sonra iç sahada bir ivme kazanmalarını bekliyorduk. Agresiflerdi. Yavaş yavaş içtik.

Bartl: Antrenörün enerjisi berbattı

Kocaman bir aslan. Karvina futbol takımının bir üyesi olan Daniel Bartl, Liberec karşısında galibiyeti bu şekilde 5:2 olarak değerlendirdi. Bartl, bu kayıplardan sonra (ard arda yaşananlar, editörün notu) zihinsel olarak biraz moralimizin bozulduğunu itiraf etti.

Teknik direktör değişikliği, Juraj Jarbek’in gidişi performansınızı etkiledi mi?
Önceki antrenörlerin çalışmalarını mahvetmek istemiyorum, onların da yapacak çok işi var. Teknik direktör değişikliği her zaman bir dürtüdür ve bugün bize yardımcı oldu. Mükemmel bir performans sergiledik. Takımın enerjisini hissettim ve harika goller attık.

Eğitmen herhangi bir şeyi değiştirdi mi?
O günlerde pek bir şey yapmadı ama bazı kurallar koydu. Enerji ondan çekildi ve o bunu bize aktardı. Enerji, mücadelecilik, bağlılık, antrenörün teşvik ettiği şeylerdi.

Kadro değiştikten sonra bile pes etmediniz. Karvinsk kdr’sinin yeterince güçlü olduğu ortaya çıktı?
Yani yüksek kaliteli bir bankımız var. Bugün neyin onaylandığını nasıl bileceğiz? Umarım bu böyle devam eder.

Bu sezon attığın üçüncü gol olan Liberec’e karşı beş gol attın. akışımda aniden bir sorun mu oluştu?
Teşekkürler tatlım. Her seferinde böyle gidiyor diyemem ama çok güzel olaylar oldu. Umarım teknik direktörün zorlayacağı zorlu dikenle birlikte tek bir ip gibi çekilip bugünkü gibi yolumuza devam ederiz.

Liberec’te oynadın. Bu sizin için özel bir kurtarma mıydı?
O yılları orada geçirdim ama geriye sadece iki erkek çocuk kalmıştı. Ama uygulama şu anlama geliyor dostum.

Çocukları ped ile motive ettiniz mi?
Hayır ama kulübeye ücretli bir şey getireceğim. Uyumak için çok fazla motivasyonum vardı.