Jergl 100'i kutladı. Hedef ama McCormack'tan Marvel: Beka'dan daha güzel bir vuruş görmedim

EnondeR

New member
Çantanın çoğuydu. Extraleague'de yayınlayın. SVJ ET, seçkinlerden biri üzerinde Gly, Mountfield ve Olomouc hariç iki kulüpte durdu.

Ben VDL, E MM 99 Goller, Instagram'da çocuklar bana birinin hatalarının yazdığını yazdı. Meta güzel, extraleague d'de çok fazla GL'ye ince değil d.

Mountfield, Maddá Boleslav AM'ye karanfil hakkında yaptığı Hradec Kone'deki pozitif piplerde puan. Birincisinde UMNT bir Lkon, bir PMU ashrtfinle oyununu sağlayan bir lkon.

JT istediğimizi düşündük. ZBV NM son dokuz ve bunlar bunu elde etmek içindir, çünkü avcı dinleneceği için Hrstkolo olmayacak. Savaşçı otuz yıllık bir ton yetiştirdi. Bir hat dengemiz var ve yüzde yüz HRT'ye ne zaman olacağımız, ani var.

Hradec Krlov ile Utkn Kladno Potyka.

Seviye 100, Nadajek TM'nin Kladno'ya karşı girişini test etti, Stel'e atladı. Bloklar içgörü, aşağıda tekrar ediyoruz. Hedefe ulaşamayacakları için diskleri engellemeliyiz. Üzerinde çalışıyoruz ve onu diken, lbbed jergl'den nüfuz etmenin zamanı geldi; Ekipa 19 Stel rakibini durdururken, sadece yedi kazındı.

Klov faktörü, Hradec Krlov'un Kladenskm'nin liderlik yapmasından sadece 21 saniye sonra olmasıydı. Ve McCormack Zsluhou. Hedefini golün önü ile daireden yönetti, Brncho Hre'nin krankından kurtuldu ve backhed bluff Brzgal'ın hedefine kapatıldı.

Tüfeklerden beri güzel bir hit görmedim. Vil, Puck Krsn Sweat ve Backhand onu bara gönderdi. Bomba. Jet, bir ML kamera yapmak için eksikti ve sonra arka pozisyondan Kenil Jergl. TM saklandığında, dalgalarda ve savunmaya çok fazla şey yok. Ometn, kullandık.

Her iki Zsaha Hradec Krlov'da popoyu yastık Kevin Klma'dan kaydetti. Jergla geri ödendi. Örneğin, Kevin Brno'ya gider. Ve VM'de, E İKİ İKİ BUTLAR, ben nüfuz ettim. Puck'a vurmaya çalıştım, çünkü Brzgala yaptığımın altında.

Extraleague tablosu bağlıdır ve Mountfield, duraklamanın temsilcisinden sonra aldığını iç çekti. Sezonun her seferinde acı çeken virüsten bahsetmeyi sevmiyoruz.

PESTV'nin önünde iki yedekleme yaptıktan sonra bir güven vermemiz gerekiyordu. Elem, HRT basitti ve puan aldı, başarılı oldu. Ama vurulmadı, atmosfer de değildi.

NJ'den Pesto, St Gl Jergl ve McCormackova Pard'ı korumalı.