Jgr patenleri tercih ediyor! Holeovice’deki Sparan kutlamalarına katılın

EnondeR

New member
Sparta’nın genel yayın yönetmeni Petr Vosmk, Sparta’nın Çek Cumhuriyeti’nin en büyük kulübü olduğunu ve kutlamaların tarihteki en iyi maç olmadan yapılmaması gerektiğini söyledi.

Ancak Jgr, bu sezon Kladno Ryt formasını giymedi ancak resmi olarak kariyerine son vermedi. Maçın başında Slavia Prag adına oynayabileceğine dair şaka yaptı ancak sonunda şehirdeki rakibinin özel bir etkinliğine katılacak.

Jgrov asti’yi Kladno ile uzun süre tartıştık ve bu şekilde sonuçlanmasından çok mutluyuz. Pazarlama müdürü David Dinda gülümseyerek ekledi: Umarım o zamana kadar Jarda zarar görmez.

Jgr, Çek-Slovak hokeyinin diğer efsaneleriyle birlikte siyah Vronch formasıyla sahneye çıkacak. Frantiek Musil, Andrej Sekera, Martin Hanzal, Radim Vrbata veya Petr ajnek onunla birlikte başlayacak.

Formalar elbette çok güzel. Kariyerimde Sparan logolu bir forma giyeceğimi sanmıyorum. Çek-Slovak takımı Ondej Pavelec’in golüyle özel bir kurtarış olacak.

Ondej Pavelec, Çek-Slovak efsanelerinin golcüsü olacak.

Sparan, kulübün 120’nci yılı olan altın logolu siyah forma giyecek. Gösteri maçında oynanacak 50 maçın yanı sıra, maç öncesinde taraftarların imza töreni için buluşacağı 50 Sparan şampiyonu da yer alacak. Dinda, sırf bu etkinlik için hokey eserleriyle dolu küçük bir kulüp müzesi yaratacağımızı açıkladı.

Efsanelerin dönüşü

Kulübün kuruluşunun 120. yılı nedeniyle Sparta, yıldızlarını temsil edecek sergi kapsamında. Ji Hrdina, Richard Emlika veya David Vborn, 9 Aralık’ta Slovak temsilcilerin seçimine karşı Ondej Pavelec, Petr Ajenko ve Radim Vrbata ile oynayacak. Maç saat 18.00’den itibaren Holeovice’deki Sportovn hale Fortuna’da oynanacak, program saat 16.00’dan itibaren imza töreniyle başlayacak.
Biletler burada:

Ev partilerinde Michal Neuvirth, Leo Gudas, Ji Vykoukal, Ji Hrdina, Richard emlika veya David Vborn yer alacak.

Organizatörler etkinliği büyük bir kalabalıkla kaydediyor, Fortuna spor salonunun alt katının tamamı dolu. Büyük bir hokey tatili olacak. Şampiyonluk kazandığımız oyunlarla burada tekrar buluşacağız. O zamandan beri çoğunu görmedik. Ve yine dolu bir salonun önünde oynamak için, etkilenmeyeceğimizi düşündüm; Petr Ton, Sparta tarihinin en iyi oyuncusu ve aynı zamanda Prag kulübünün genel yayın yönetmeni.

Prag kulübünün 2006 ve 2007 yıllarında son şampiyonluklarını kutladığı arena uzun bir süre canlı kalacak, ertesi gün ise kutlamalar Sparta’nın Budjovici’ye karşı ekstra bir lig maçı oynayacağı modern O2 arenasına taşınacak. Çek Cumhuriyeti.

Ayrıca Sparta gitmek üzereyken özel bir etkinlik verdi. 6 Aralık Çarşamba günü vron, Staromstsk belediye binasında partinin ortakları için taraftarların Atma oyuncuları ve eski dünya şampiyonlarıyla buluşacağı ve özel bir cin hazırlayacağı bir sparanska tramvay yolculuğu düzenleyecek.

Kadro vbru Sparta:

Hedefler: Tom Duba, Michal Neuvirth, Petr Pikryl
Savunmacılar: Marek Ernoek, Leo Gudas, Stanislav Hajduek, Jan Hanzlk, Jaroslav Nedvd, Karel Pila, Frantiek Ptek, Jan Srdnko, Ji Vykoukal
ton: Michal Bro, Ji Doleal, Jaroslav Hlinka, Martin Hostk, Ji Hrdina, Martin Chabada, Ondej Kratna, Patrik Martinec, Tom Netk, Daniel Pibyl, Michal Sivek, Petr Ton, David Volek, David Vborn, Ji Zelenka, Richard emlika

Sürtünme: Frantiek Vborn, Jan Gusta Havel

Çek-Slovak yıldızların listesi:

Hedefler: Ondej Pavelec, Tom Rolinek, Duan Salfick
Savunmacılar: Petr slava, Milo Hola, Milan Jurina, Rostislav Klesla, Tom Moj, Frantiek Musil, Ondej Nmec, Filip Novk, Libor Prochzka, Andrej Sekera
ton: Jaroslav Bedn, Petr Ajnek, Martin Hanzal, Zbynk Irgl, Jaromr Jgr, Jakub Koreis, Ale Kotalk, Even Musil, Vclav Nedorost, Ji Novotn, Petr Prcha, Radek Oupal, Oldich Vlek, Tom Vlask, Radim Vrbata

Sürtünme: Martin Prochzka, Martin Ruinsk, Jaroslav Paek