Jindřich Trpišovský yeni sezon, en kapsamlı Slavia ve Hokey'de İlham

uTKu

New member
Tabara, Vsetin hokey oyuncuları ile altı şampiyonluk şampiyonluğu kazandı. Şimdiye kadar, Slavia futbolcuları ile trpišovský. Bu yıl o kadar güçlü bir ekibine sahip olduğunu biliyor ki kupayı savunmamak günah olacağını biliyor. Lig dün başladı, yüksek lisanslar yarın Eden'de Hradec'e karşı başlıyor.

Evinize gelirsek, Slavia koçu ile birlikte olduğumuzu biliyor muyuz? Orada formalar var mı?
Anılar stadyumdaki ofiste daha çok. Örneğin, Leicester'dan bir saldırgan Jersey Vardy veya dışarı taşınan erkeklerden forma, Souček, Sima ve daha fazlası var. Babamla da bir şey var. Ama itiraf ediyorum: Bir zamanlar evde odamda bir manyetik tahta vardı.

Neden artık orada değil?
Eve geldim au panoları yayılmayı düşündüm. Sabah ve akşam. Şimdi gitti. Öte yandan, kağıtlar, bloklar, kalemler ve özellikle TV var. Herkese tavsiye ederim. Aile mutluluğu iki televizyona dayanmaktadır. (gülümsemeler) Evde maçlar ve rakiplerin analizleri yapıyorum, ancak yönetim kurulu artık orada değil.

Oyunculara yardım etmeye, rollerini uyarlamaya çalışıyoruz. Acımasız olmalıyız, yazılımlarını ve donanımlarını anlamalıyız.

Bu özel makaleyi okuyun Idnes Premium Aboneliği ile

Ön ödeme

Esnek, yükümlülükler olmadan

Otomatik Yenileme

Favori

Ön ödeme

En iyi fiyat/performans oranı

% 17 tasarruf ediyorsun

Bugün katılın ve alın:

• Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
  • Ünlü yazarlardan 50.000'den fazla premium makale
  • Gazetelerimize ve dergilerimize çevrimiçi ve okuyucuya ücretsiz erişim