YENİ DELHİ: Salı gecesi Delhi’nin Nangloi semtinde 25 yaşındaki bir erkek çocuğunun bıçaklanarak öldürüldüğü iddia edildi.
Kurbanın ailesine göre olay, yol kavgası sonucu meydana geldi. Ölen kişinin, bir tartışmanın ardından bir grup erkek tarafından dövüldüğü iddia edilen 25 yaşındaki Sahil Malik olduğu belirlendi.
Ölen kişinin amcası Khaleel Malik, Vishal’ın (Sahil’in ağabeyi) spor salonundan dönerken bisikletinin Nangloi metro istasyonu yakınında duran bir minibüse “dokunduğu” ve ardından iki tarafın tartışmaya girdiğini ve ardından iddia edilen kişiler onu dövdü. .
Amca, “Vishal, Najafgarh yolundaki spor salonundan dönerken bisikleti Nangloi metro istasyonu yakınında duran bir minibüse çarptı. Olaylar dizisinin ardından, Vishal ve o grup adam bir tartışmaya girdi ve ikincisi onu dövdü” dedi. merhum Khaleel Malik. söz konusu.
Ayrıca polisin, polis karakolundaki noktadan bisikletini almak için onlara yaklaştığında Vishal’a yardım etmediğini iddia etti.
“Polis, Vishal’a bisikletini bölgeden alması için eşlik etmeyi reddetti ve kendisinin gitmesini istedi. O sırada Vishal, küçük kardeşi Sahil’i aradı ve bisikleti alıp karakola gelmesini istedi. Sahil olay yerine vardığında Arkadaşı Danish’la birlikte olduğu yerde, adamlar ona bıçakla saldırdı” diyen Khaleel Malik, doktorların Sahil’in öldüğünü açıkladığını da sözlerine ekledi.
Bu arada Sahil’in olayda görgü tanığı olan arkadaşlarından Danish, “İkimiz de Vishal’ın bisikletini almaya gittik, birdenbire birkaç adam çıktı ve ikimiz de bisikletin fotoğraflarını çekerken Sahil’i bıçaklayarak öldürdük” dedi.
Danish, “Oraya çekçekle geldik ve bisikletin fotoğraflarını çekerken aniden sekiz ila on kişi gelip Sahil’i bıçakladı. Onu kurtarmaya çalıştım ama başarısız oldum” dedi.
Ancak polis olaya el koydu ve üç kişiyi tutukladı. Cinayete karışan diğer kişileri arama çalışmaları sürüyor.
(ANI’den gelen girdi ile)
Kol saati Kamerada: Bir adam, Delhi’nin Nangloi kentinde yol kavgası nedeniyle çıkan kavgadan sonra bıçaklanarak öldürüldü