Kanada için rahatlama, Crosby hazır. Nečas'ın ortağı ile işbirliği ile çalışıyor

uTKu

New member
Ben buradayım. Ve erkeklerle birlikte olduğu coşkusu, Novil Crosby'nin parçalanmasından sonra, 229 Srie'nin Kasım 2021'den beri tek bir yokluk olmadan seçkin ligde sona erdiğini söyledi.

Obrňce Luke Hughes ve Ton Erik Haula ile çarpışmada New Jersey ile bir düelloda terledi. Muhtemelen elini yaraladı, ama sağlıklı olamadı.

Sadece oraya vardım, yedi yaşında merkez olan oraya karıştım, Kanada'nın Thorn'unda bir vergi yoktu. Turnuva yayınlandı.

Geçmişte, iki Olympijsk Gold (2010, 2014), 2015 yılında Prag'daki Dünya Şampiyonası'ndaki zafere ve bir yıl sonra SVTOV Fury'deki önceliğine Ikus'a yardımcı oldu.

Kanadalı forma bulanıklaştığında, M, Lil Naten Crosby için büyük bir onur.

Colorado'dan Hvzdnho takım arkadaşı Martin Neas ile birlikte Marek Stone ve Nathan Mackinnon ile birlikte ikinci formasyonda Trninka'da patladı.

Aynı zamanda, NM ve sürücü çığ şeklindeki Cale Makar, Sam Reinhart ve Connor McDavid ile birlikte seçilmiş seçkin Pesilovkovm Komando'da bile bir hata olmazdı.

Hokey tarihinde çok fazla Lepch HR bulamazsınız. Buzun dışında harika bir LDR. Bize bildirin, park deneyimli Tonk Brad Marchand tarafından deneyimlenirken kabini tekrar bağırabiliriz.

10.

Crosby Dr, en verimli penguenlerden birinin sezon pozisyonunda, 55 58 puan 17 GLM ve 41 yardımı batırdı.

Montreal ve Boston'da SVTOV'a koyacağı arazinin turnuvası 12. ila 20. Nora'ya HRT olacak.

Geceleri Kanada ve VDSK (2,00 SE), Two Astnens, Finlandiya ve United Stty Americk arasındaki bir düello çeliğinden bir gün sonra Stete ile başlar.