Karnataka’da akşam yemeğinde kavga eden anne ve oğlu intihar ederek öldü | Bangalore haberleri

araru

New member

BENGALURU: 50 yaşındaki bir ev hanımı ve en büyük oğlu, Cuma gecesi Ramanagara’daki Ijur konutlarında akşam yemeğinde tartıştıktan sonra intihar etti.
Ölenler, Kumaraswamy Block sakinleri C Vijayalakshmi ve C Harsha’dır. Vijayalakshmi’nin Ijur kasabasında bir fırının sahibi olan kocası Chikke Gowda, polise Vijayalakshmi’nin akşam 22.00 sıralarında bir sarnıca atladığını duyduğunda işte olduğunu söyledi. Normalde Harsha, babasına fırın işlerinde yardım eder ve akşam yemeği için eve döner.
“Komşular beni aradı ve Vijayalakshmi’nin bir devlet hastanesine nakledildiğini söylediler. Oraya vardığımda, Harsha’nın onunla akşam yemeği için hazırlanan yiyecekler yüzünden tartıştığını duydum. Dışarı çıktı ve evdeki kuyuya atladı. Gowda polise verdiği demeçte, Harsha’nın 01:30’da hastanede öldüğünü söyledi.
Bir polis memuru, Harsha’nın intiharının, 22 yaşındaki erkek kardeşi C Adarsh’ın onu odasının tavan vantilatöründe asılı halde bulması üzerine gün ışığına çıktığını söyledi. tnn
İntihar düşünceleriniz varsa veya duygusal desteğe ihtiyacınız varsa, intihar önleme yardım hatlarını arayın – Arogya Vani: 104, Sahay Yardım Hattı: 080-25497777.