Karviná Kamikadze. Jonas Patzel savunmaya girdi

uTKu

New member
Sonunda Jon, Kamikaze gibi dereye gitti ve çocuklar, Karvinsk Trenr Michal Brno Jone Patzel'in debriyajına kıyasla dünya kurtları için bir intihar pilotuna kıyasla tamamladı. Ama belirleyici akışlar, pihrvky ly köpek no.

Joni, hepiniz dokundunuz. OTOIT PESTVCE'den sonra devlet nasıldı?
Yarı zamanda, Tapped Salon'un hayranların hayranlarından önce, durumu çevirmek için en iyi şekilde yapalım ve Tanrı'nın başarılı olduğu bu. Onlar Neskuten duygularıdır. Hücrede harikayım ve boğazım.

Vs ne tekmeledi, çünkü PLE türüne giriş bunu yapacak mıydınız?
Esas olarak, EST'ye karşı yedide gol olmadan konuşan, sert savunma, iyi bir oyun, GLY'ye verdik. Hepimiz mücadele ettik, birlikte sarhoş ve Vili, unvanı savunabileceğimizi.

Trenr Michal Brno Kal, Kamikadze gibiydiniz. Sonuç hakkında hiç şüpheniz yok muydu?
İkinci yarı sınıfta birkaç AKC yaptığım için, bir villa vardı ve hiti zamanını onurlandırdım. Çocuğun ona yardım ettiğini söyledim. TM olarak özeliz.

43. dakikada 22: 22'ye kıyasla, sadece iki dakika sonra tekrar iki golü kaybettiniz. VMI ile olmadı mı?
Nron'du, ama konsantre ve VIT'i kendiniz dekore etmek zorunda kaldık. Dürüst çalışmalara tekrar dokunduk ve gittik.

Plzesk Tom, Karviná savunmasının SNT'sine Stel'e gitti.

Belirleyici Finlov sertleşmiyordu, katliamla dolu. Kabul etmek?
Bu Finle Pat için. Tüm OSTR beni gördü, ama bunu solurdu. O bir ostej değildi, sen pedel.

Sanırım bu büyük bir RNA olurdu, eğer böyle büyük bir lig Ronka'dan sonra, NM'de sadece iki geçiş almazsanız ve finale girmezseniz, başarısız oldu, e?
Açıkçası, tüm sezon oynadık, vakıfta evde kaybetmedik, birinci olduk, oynamak için Çek'i kazandık ve çifte savunmak istedik. Evet, kulüp için büyük bir hayal kırıklığı olurdu.