Norsk Trondheim'daki Djiti ampiont'ta dünyanın şampiyonası kurtardı. Svtov Fury'de, genel olarak özgür olurdum. Ben bu şekilde hazırlayabileceğim Reln CL.
Baktı. Hemen Sprint'teki Dünya Şampiyonası'nın sularında, sadece kişisel bir Planice 2023.
Bugün on kilometre klasik. VM bu sinsi dengeli olacak. Skiatlon ML'de bazı sprintler ve bazıları ilk kez başladı. Belki de yorgun ve uzak akiferler, ondalık 28 yıl novk.
Ama Sprint'e gidiyoruz. Küçük bir kutlama için yer var mıydı?
HAYIR. Sprint bir köstebekdir, ancak bütün gün sürüklendiği için, enerjiyi elde edebilecek ve enerjiyi yenileyebilecek yer yok. Ben de yeterim. Ve Cumartesi günü tekrar sürdüğümüz gibi değildi. Ben de kafamda msto spi uil sm.
Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium
En çok
Seviye
Uette 178 K karşılaştırıldığında
Seviye
Uette 446 K karşılaştırıldığında
Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:
Baktı. Hemen Sprint'teki Dünya Şampiyonası'nın sularında, sadece kişisel bir Planice 2023.
Bugün on kilometre klasik. VM bu sinsi dengeli olacak. Skiatlon ML'de bazı sprintler ve bazıları ilk kez başladı. Belki de yorgun ve uzak akiferler, ondalık 28 yıl novk.
Ama Sprint'e gidiyoruz. Küçük bir kutlama için yer var mıydı?
HAYIR. Sprint bir köstebekdir, ancak bütün gün sürüklendiği için, enerjiyi elde edebilecek ve enerjiyi yenileyebilecek yer yok. Ben de yeterim. Ve Cumartesi günü tekrar sürdüğümüz gibi değildi. Ben de kafamda msto spi uil sm.
Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium
En çok
Seviye
Uette 178 K karşılaştırıldığında
Seviye
Uette 446 K karşılaştırıldığında
Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:
- Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
- Ünlü yazardan 50.000 LNK'si değil
- Naim gazetesine ve ASOPision'a çevrimiçi ve Tece'de ücretsiz