Kız gücü, yaralı çeneliler Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının merkezinde sahne alıyor | Bombay haberleri

EnondeR

New member

MUMBAI: Andheri East, Kaatyayni Society’de yaşayan 12-13 yaşlarındaki bir grup küçük kız, Cumhuriyet Bayramı işlevleri için dekor ve hediyeler almak üzere JB Nagar Pazar günü pazarı ziyaret etti. Yaşlılar, bütçeyi aşma eğiliminde olduklarında onları nazikçe dizginlemek dışında satın alma seçimlerine müdahale etmediler.
“Her yıl 26 Ocak’ı Spor Bayramı ve 15 Ağustos’u Kültür Bayramı olarak kutluyoruz. Bu yıl kız gücünü desteklemek için Cumhuriyet Bayramı işlevinin sorumluluğunu küçüklere vermeyi düşündüm.” JP Singh, dernek sekreteri. Çok genç Divisha, Simar, Saanvi, Geet, Aashna ve Kavissha her gün toplantılar yaptılar, tüm yaş grupları için uygun oyunlar ve yarışlar tasarladılar ve kazananlar için ödüller belirlediler. Beyaz tişörtler, kot pantolonlar ve “Hindistan” bileklikleri giyen kızlar perşembe günü sahayı bayraklar ve posterlerle süsleyecek.
26 Ocak’ta şehirde rengarenk bir Cumhuriyet Bayramı kutlaması yapılıyor. Kamu ve özel kuruluşlar, binalar ve gönüllü grupları üç rengi kaldıracak ve çeşitli hayır kurumlarını tanıtacak. İçinde Hiranandani PowaiHer iki Ulusal Gün’de de muhteşem bayrak gösterileri sergileyen Tivoli Binası, sağlık görevlilerini bölge sakinlerine ilk yardım ve güvenlik eğitimi vermeye davet etti.
Shanmukhananda Sabha Zion’da Cumhuriyet Bayramı’nda yaralı askerleri onurlandırmak için övgüye değer bir gelenek inşa etti. sabha Devlet Başkanı V Şankar “Kasım 2022’de Portekiz’de düzenlenen Uluslararası Tekerlekli Sandalye Oyunlarına katılan üçü ve diğer 25 engelli olmak üzere 28 engelli askerimizi kutlamak için Hint Ordusu ile birlikte çalıştık.”
Havildar Gopal Singh altın ve bronz madalya kazandı, Lance Naik Abhijit Patil bronz madalya kazandı ve Sepoy Prakash Pingale başka bir spor etkinliğinde altıncı oldu. Her biri, birkaç bin değerinde hatıra ile birlikte 1 lakh Rs nakit ödül alacak.
“Niyetimiz, silahlı kuvvetlerimize sivil toplumun yanlarında olduğu, çalışmalarına saygı duyduğu, fedakarlıklarını onurlandırdığı konusunda güvence vermektir. Hatta yaralanarak ordudan ayrılmak zorunda kalan yaralı veya engelli askerler için ordunun rehabilitasyon çabalarına bile yardımcı oluyoruz. ” Shankar dedi.
Shanmukhananda, Apshinge askeri köyünü 2022 Cumhuriyet Bayramı’nda kutlamış ve hepsinin silahlı kuvvetlerde en az bir akrabası olan bölge sakinleri için tesisler inşa etmeye karar vermişti. “Bu, daha fazla insanı orduya katılmaya teşvik etmek içindi. Eğitim merkezi ve spor salonundaki çalışmalarımız neredeyse bitti ve bunları Nisan ayında kullanmaya başlamayı planlıyoruz.” Şankar dedim.