Kızım çok korkmuştu, polise haber vermedi: Kanjhawala davasında Nidhi’nin annesi Sudesh | Delhi Haberleri

Forya

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHİ: Sudeşannesi kanjhawala görgü tanığı ölüm NidhiPerşembe günü kızının şikayette bulunmaktan çok korktuğunu iddia etti kaza polise.
ANI ile konuşurken “Nidhi’nin durumunu görseydin korkardın, o çok korkmuştu” dedi.
Sudesh’in yanıtı, kurbanın annesinin olayın “iyi düşünülmüş bir komplo” olduğu yönündeki iddialarının ardından geldi.
Delhi Polisi suça karışan 2 kişiyi daha arıyor

Delhi'de vur-kaç vakası: Anjali'nin ailesi olayda Nidhi'nin parmağı olduğundan şüpheleniyor ve rolünün araştırılmasını istiyor

Delhi’de vur-kaç vakası: Anjali’nin ailesi olayda Nidhi’nin parmağı olduğundan şüpheleniyor ve rolünün araştırılmasını istiyor

Kurbanın dayısı Prem, Nidhi’nin yeğeninin ölümüyle ilgisi olduğundan şüphelendiğini söyledi ve CBI davada soruşturma.
Delhi’de ‘vur-kaç’la suçlanan beş sanık, yalan dedektörü ve narkotik testleriyle karşı karşıya kalabilir
Sudesh, kurbanın annesinin doğruyu söylemediğini iddia ederek, “Nidhi sabah 3’te eve geldi. Bana ölümcül bir kaza olduğunu söyledi. Adamlar da araba ile Nidhi’nin üzerinden geçmeye çalıştı. Nidhi hafif sıyrıklarla kurtuldu. arabada renkli cam vardı.”
Sudesh ayrıca, Nidhi’nin bir partiye gittiğini bilmediğini söyledi.
Delhi kaza kurbanının ailesi, Nidhi’yi hiç duymadım, cinayet ona suçlanmalı, diyor
“Nidhi bana bir partiye gideceğini söylemedi. Bana sadece Shelly’nin evine gideceğini söyledi.”
Sudesh ayrıca kurbanı Nidhi’nin arkadaşı olarak kabul etmeyi de reddetti.

Anjali'nin ailesi,

Anjali’nin ailesi, “Kanjhawala olayı: Delhi polisi tarafından soruşturma altında olduğundan şüphelenilen komplo, Amit Shah’dan bunu araştırmasını isteyin” diyor Anjali’nin ailesi

“Kaçmayacağız. Ben ne dersem gerçek. Nidhi ve kurban sanıkları tanımıyordu” diye ekledi.
Bir güncellemede, Delhi Polisi Perşembe günü yaptığı açıklamada, Delhi’nin Khanjawala kentinde yılbaşı gecesi meydana gelen ve 20 yaşındaki bir çocuğun bindiği scooter’a önce bir arabanın ardından da otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybettiği korkunç olayda iki kişinin daha şüpheli olarak öne çıktığını söyledi. onu tekerleklerin altından birkaç kilometre çekti.
Bir basın toplantısında konuşan Delhi Polisi Özel Komiseri (Hukuk ve Düzen) Sagar Preet Hooda, adamların arabanın sahibi Ashutosh ve şüphelilerden birinin kardeşi Ankush olduğunu söyledi. En kısa zamanda iki zanlının da yakalanacağını söyledi.
Polise göre, görgü tanığı Nidhi’nin ifadesi kaydedildi ve görgü tanığı ile şüpheli arasında hiçbir bağlantı bulunamadı.
(ANI’den gelen girdi ile)
İzlemek Delhi’deki vur-kaç olayının yeni CCTV’si: Scooty’deki kadına kazadan sonra kaçan arkadaşı eşlik etti