Kızını bıçaklayacağız, diye yazmışlar ona. Vaclík, Ronaldo ile yaşadığı çatışmanın ardından cehennemi itiraf etti

uTKu

New member
Sadece benim için değil eşim için de cehennem gibiydi. FAR'a verdiği bir video röportajında, ilk başta çok fazla içiyordum, eğer kızımı bıçaklarsan, diye hatırladı.

Şu anda Pan-Lanska Albacete'nin başkanı olan Prv Vaclk, Çek Cumhuriyeti Futbol Federasyonu'nun Pes ru adlı yeni kampanyalarından biri. Projenin futbolda kötü niyetli davranışlara karşı mücadeleye yardımcı olması amaçlanıyor. Sosyal medyaya, hitlere de ben karar vereceğim.

Beş yaşındaki kaleci, ne yazık ki Cristiano Ronaldo'yu sakatladıktan sonra olanları hatırladı. hatırlıyor musun

2022'den itibaren Liga nrod, Çek Cumhuriyeti – Portekiz, 13. dakika. Rüyada yüksek bir balon. Vaclk elleri önde, Ronaldo ise başıyla onun peşinden gidiyor. Steth'e gelin. Kırık burun? Hiçbir yerde. Ancak CR7, favori 4:0'ın net yenilgisiyle sonuçlanan düelloyu kanlı bir romla bitirdi.

Cristiano Ronaldo ve Tom Vacelka'nın takımı Ulusal Lig maçında.

Eğer ikimiz de balonun peşindeysek, o bunu yaralanmaktan çok daha ciddiye alıyordu.Kurtarma sonrasında onu kabine kadar takip ettim ve her şey bagajdaydı, diye anlattı Vaclk.

Mücadelenin toplumsal bir etki yaratacağını tahmin eder miydiniz?

Hayranlarından çok şey vardı. Önceki gün sosyal medyaya girmemeyi tercih ettim. Ancak cep telefonunuzu açtığınızda ilk önce kaç tane bildirim olduğunu görün. Çok fazla yorum vardı. Ailemi kaybettim ve Portekiz ve İspanya'ya gitmiyorum.

Depozito? Cristian'ın tırnaklarından biri tüm ailenizden daha değerli. CR7'ye asla dokunma.. Bu sadece bir tutuklamaydı.

İlk başta senden kızımı bıçaklamanı istedim. Piznv, Glman'a bu kadarının çok fazla olduğunu sordu. Şahsen akışlar ve ilk başta manelka uzun süre kafamda kalacak. En iyisi buna hiç katlanmamak ve oluruna bırakmak ama bu aralar hepimiz sosyal medyadayız. Biz rahatız. aile, ırk ve yönelim konusundaki akışlar pes ru'dur.

Yeni proje Pes ru, siber suçlar da dahil olmak üzere futboldaki karanlık küfürleri kamuoyuna duyurmak istiyor. Tümsekleri ve fazlalıkları geride bırakmak gerçekten mümkün mü? Kendinizi nasıl silahlandırabilirsiniz? Seçeneklerimiz sınırlı, insanlar bugün sahte bir profilin arkasına saklanmayı başarıyorlar, yankı komisyonunun disiplin kurulu başkanı Michal Volf, bu konuyla her gün uğraşmak istediğimizi söylüyor. Çevremizde sadece cezalandırmak değil, buluşup anlatmak da var, birlikte çalışmalıyız.

Sout'u al