KP Tany Brno’nun basketbolcuları favoriden acı çekti, ancak Bourges yakın bir maçta karar verdi

uTKu

New member
Brno’dan Petra Malkov (sağda) ve tmu Tango Bourges’den Sarah Michel Boury
| fotoğraf: TK

Evin bulunduğu bölgedeki değirmenden su tasarrufu sağlanıyor. Galkov’un hızlı ve agresif savunmasıyla birleşen üçlüleri Krlov Polí’ye 14:6 üstünlük sağladı. İlk çeyrekte bile buna değmedi. Üç kez Euroleague’i kazananlar ve 2022’de Eurocup’ı kazananlar defansif oynadılar, birbirlerine tutundular ve liderliği ele geçirdiler.

Geçtiğimiz yıl Bourges’un yüklü takımına karşı pes etmeyen saf esk’li BL’nin beşinci takımı, her metre, her ribaund için mücadele etti ve mevcut Fransa liginin ikinci takımına ayak uydurdu.

TANY Brno takımının hayranları tarafından kurulan müzik.

25. dakikada Bourges’un pasını Branky çekti ve fark bir sayıya çıktı (44:45). Sorunları orta mesafeden şut atmaktı ve bu nedenle Krlovo Pole sansasyonel bir dönüş için 36. dakikaya kadar (58:62) daha çok çalıştı ancak tecrübeli ve fiziksel olarak iyi durumda olan Bourges basketbolculara yenildiler.

Yolu açan kızlardan memnunum ve gurur duyuyorum. Koç Marcela Krmer, “En sevdiğimiz takımla en başından beri adım adım çalıştık, kızlar çok iyi oynadı ve bu, grubun daha da gelişmesi için harika bir şey” dedi.

KP Tany Çarşamba günü Antalya’da oynuyor ve iki tur sonunda Branky ile aynı rekora sahip; yani Bourges’a karşı bir mağlubiyet ve Grengewlad’a karşı bir galibiyet.

Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası – 2. tur:

Grup H:
KP Tany Brno – Bourges 59:70 (16:22, 32:40, 52:54)
En yüksek nokta:
Galkov 15, E. Kopeck ve Malkov 11’er – Kaylaov 18, Spanouov 15, Poueyov 10.

Masa:

1.Bourges220194:1514
2.KP Tany Brno211135:1293
3.antalya211166:1973
4.Grengewald202132:1502