Kulüp bir dakika sessizlik tuttu. “Ölen” oyuncu evde bir atış yaptı ve bir kadını sakinleştirdi

uTKu

New member
Ganev'in anıtlarına ek olarak, her iki karanlığın dereceleri ikisinin ortasına döküldü ve başlarını sembolik bir sessizlik için fırlattı.

Sonun sonunda, ilgisiz kulüp ilk başta Facebook'a davet edildi, Ganevov MRT hakkında aldığı bilgiler yanlıştı.

Her ikisinin de yje'nin efsanesinin dakika ciszy. Takich Vasiyetçiliklerinde, Podczas Meczu Ligi Bugarskiej Arda Kyrdali – Lewski Sofya.

Przedwczenie UMiercono Petko Gancheva, Byeeg Pikarza Ardy. https://t.co/fas2sdav2o

17. Bezna 2025 at 12:04, Pspvek Arşivi: 17. Bezna 2025, 21:10

Ama ölüler hakkında bilgi buydu ve HRI'nin kendisi yakalandı.

Ganev, yakın zamanda Bulgar Server Btvsport.bg ile bir röportajda kazandığı gibi, Love Club'ın tüm hemşireleri televizyonda izledi.

Ancak bu durumda, on dakika gecikti ve sessizlik dakikasını kaçırdı. Evi sürdüğümde, telefonu çalmak için çok şey aldım, ama arabalarda almadım. DVR'm ve kocamın gözyaşlarına ve Kiela'ya yapıştım: Peko, Peko, sen öldün!

İşitme kulübüne karşı Ganev ᚝ 'dan yaşamıyor. Durum hoş değildi, ama sonunda pozitif olmalıyız. Bir kenara ilk duyduğumda, 79 yaşında bir futbolcu yiyerek biraz brendi döktüm.

Önde gelen PFC ARDA, HRI Ardy Petka Ganev ve ailelerinden derinden özür dileyecekti. Kulüp ölümü hakkında yanlış bilgi aldı. Kulüp, Petka Ganevo'nun birçok yıllar boyunca sağlık ve SPCH Ardy'nin sevincinin.