Kuyumcu, Karnataka’da 10 lakh Rs dolandırılarak sahte altın kolye satın aldı | Bangalore haberleri

araru

New member

BENGALURU: 26 yaşındaki bir kuyumcu dükkanı sahibi, yaşlı bir kadın da dahil olmak üzere üç kişinin kendisine 10 lakh Rs’ye sahte bir altın kolye satarak onu aldattığını iddia etti. Üçlü, aynı miktarda ondan yeni süs eşyaları aldı.
Amruthahalli Polisi, Om’un şikayeti üzerine bir dolandırıcılık vakası kaydetti. PrakashDhanalakshmi’nin sahibi Kuyumcular içinde DasarahalliBallari Yolu’nda.
Prakash polise, daha önce bir giyim işletmesi olduğunu ve daha sonra kuyumculuğa geçtiğini ve Kasım 2022’de bir dükkan açtığını söyledi. Üçlü, 20 Ocak günü öğle saatlerinde mağazayı ziyaret etti. Rahul ile Nagavaraannesinin eski takıları satıp yenilerini almak istediğini söyledi.
Prakash şikayetinde, “Bana bir kolye gösterdi ve gerçekliğini kontrol etmek için bir örnek aldım ve bunun altın olduğunu öğrendim” dedi. Polise, üçlünün 25 Ocak’ta daha önce getirilene benzer bir kolyeyle mağazaya döndüğünü söyledi. Prakash, 240 gram ağırlığındaki kolyeyi diğer altın takılarla ödediği 10 lak Rs’ye satın aldı. Ancak üç gün sonra onu satmak için Chickpet’e gittiğinde Prakash, kolyenin sahte altından yapıldığını fark etti. Polis, iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerini topladı ve zanlıları belirlemeye çalışıyor.