L'Atape Çek Cumhuriyeti: Üç binden fazla katılımcı gitti

EnondeR

New member
Hayranlar ASN idi. Yıllar boyunca ESK'daki tüm rasyonun en iyi atmosferi, şampiyonada daha da iyi değil. Bu özel bir eylem ve ben burada artmayı başardığım, binici Stje Lawi yıldızları CLI BRK'da tarif ediyorum.

ASE 3:30:59 özel rotası 139 kilometre, Martin Rajer önünde Tyi Vteiny, Tet Michal Pollert'ti. Geçen yıl, bu yıl Temov Park Petr Fiala yedi kazandı.

Hava Çağı'na başladım, ama önceki yıllarda iyi yapmadım. M, ETZ, sonra hastalık … bu sefer yalan söyledi.

Robert Hula uzun süre Horkm Poas'taki aptal gemiyi ve pencereleri, ottrorları ve sıkıntıları yönetti. ML neredeyse iki dakikalık Nskok, ancak NS kırılmadı. Bir grupta sürdük, Ele'de Stdali ve Robert geldi. Ve Fini? En iyi bacaklardım, tepeden ayrıldım ve yaptım, Brk ekledi.

Pt Ronk Letápate, Peloton'un Kladno ve Kivoklt'e aşık olduğu ve Strahov'u tercih ettiği Praskho Strahov'dan bir gelenek aldı. Bir sonraki rota Mila 139 kilometre, 97 ve 66 kilometre.

Bir kilometrenin en büyük kısmı Estinus Paralympijsk VT Jeek, Tereza VLK Hukov, Pekin 2008'de Astriculum Olimpiyatları, hokey oyuncusu Milan Gula ve Britley Wiggins Büyükelçisi, Ptinsobn Olympijs ve Ampion Tour De Frans 2012.

Ben doluyum. Asla bisiklete binme, Cli Ryav çocuğuna gülümseyen cehennem bir Nron sporu, en azından fan noktalarında biraz rotada.

İlk kez, şirketi Petr Ech Sport Accord Poplod şirketi Chelsea Petr Ech'in hedefi. ESK futbol simgesi merkez rotasını seçti.

Pist durumunda, Kristna Zemanov ens arasında oldu: İlk kez gittim ve çok iyiydim. Kivokl etrafındaki içgörüleri aldım, ama tepede biraz yaşadım. Atmosfer harikaydı. İnsanlar Ki ve takmak istediğinde, avcı kazanır.

Kladno bölgesindeki Ilin'de Mstali, yeni yolun tamamlanmasıyla kızdı, böylece bisikletçi yepyeni asfalttan sonra sprinter segmentini sürdü. Skoica'da biniciler, çantanın karavandaki Nwem PA'nın altında fan noktası Khulna Kaava tarafından sürüldüğü dolaşımdaki tepe skorkuna terlediler. Atlamada ilk atmosfer atmosferdi.

Belediyelerde çekiliş, çeşitli NPJ belirtileri döktünüz ve gittiniz, sübvanse edilmiş bira ve limon. İlaçta bir bisiklet şovu ve bir tanenm orkestrası ile bir program hazırladınız.

SLEM 6 U MT ile ESK Letape 2026 yeni bir adres olacak. Strahov'da yıl bir yıl sulanacak.

2 Ağustos'ta.

Bisiklet Erişim Letape Çek Cumhuriyeti Tour de France tarafından

5. Ronk Strong (139 km):

Mui: 1. BRK (Lawi Stars -jiant) 3:30:56, 2. Rajer (Tos Varnsdorf) -4, 3. Kollert (Fany Gastro Intergray) -10

Eny: 1.