Litvnov, Kae için endişeleniyordu, onu kırdı. Mikli frov, hjil beka Gross

EnondeR

New member
Küçük kardeşi David, Ondra’dan her zaman korktuğunu biliyordu. Bakalım Cumartesi günü kendini nasıl onurlandıracak? Onun güçlü olduğunu biliyoruz. O gerçek bir yalancı, özellikle de Atina’da. Umarım iyi olur, burnunu sümkürür ve Pazar günü işine geri döner.

Başkası olsa taraftarlar bu kadar üzülmezdi ama Ondej Kae’nin NHL’deki geçmişi, dünyanın en prestijli maçındaki kariyerini durduran sarsıntılarla dolu. Geçen sezon sadece bir maç oynadı. Bundan sonra doktordan buza dönmesi için yeşil ışık aldı ve kendisine katılmak üzere Litvnov’u seçti.

Yirmi yedi yaşındaki Kae gibi Sparansk belden aşağısı felçli Mikli de bir süreliğine çorbasını ikiye böldü. Beş dakika ceza aldı ve başına ve boynuna aldığı darbe nedeniyle sonuna kadar görev yapacak, artı yıldızın intikamını almak için eve giden Denis Zeman’la kavga ettiği için de iki dakika ceza alacak.

Sparansk koçu Pavel Gross, aslında onu görmedim bile dedi. Mikey ters bir çocuk. Çok iyi oynuyor, bizim istediğimiz de bu. Soupei’nin aynısı. Kimseyi yok etmek istemiyoruz ama böyle oynarsak herkes sağlıklı kalır. Ondra iyileşti ve formda kalmasının zamanı geldi.

David Kae, konuk defansın sert adımıyla baş edemedi. Yüzündeki kanı yumruğuyla silen tonk, “Aslında durumu değerlendirmek istemiyorum” dedi: Obrnec daha sonra benden özür diledi, bunun için üzgünüm.

Litvnovsk tankı David Kae (25), Sparan’ın forveti Roman Horek’in (51) önünde diskin peşinden koşuyor.

Saldırının ardından kardeşini gıdıkladı. Orada başka biri olsa bile hemen içerdim. Birbirimizin arkasında durmalıyız. Kae, eşcinsel olmasam bile herkesin içki içip barışçıl bir şekilde savaşması gerektiğini savundu. Ben asıl rd’im, o zaman kaşım oldukça güneşli hissettim ve kurtarmaya kıpırdadım. Bu tüm erkekler için harikaydı.

Litvanyalı teknik direktör Karel Mlejnek, Mikliv’in hamlesini zihinsel açıdan değerlendiremedi. Oyunda duygular var. Bazen erkekler bu yanına kâr kalır, Ondra Mikli kesinlikle bunu bilerek yapmadı, onun için ayağa kalktı.

Litvnov, biletleri tükenen Hlinkov Stadı’nın önünde uzun bir penaltı vuruşu kullandı, Jaks maviden skoru 2:1 yaptı. Saldırıdan dönen Ondej Kae ona yardım etti. Sonunda Verva ikinci ayağı 4:2 kazandı ve reklamda dokuz galibiyetle kulüp rekorunu eşitledi. Lider Pardubice’nin yaklaşık bir saniye gerisindedir.

Megagame için para topla