Merlier BAE'de üçüncü zaferini eklemedi, Kooij bir sonraki sprintte onu az farkla yendi

uTKu

New member
Birleşik Arap Emirlikleri çevresinde liderlik yaparak beş aşamayı tamamlayın. Hollandalı Olav Kooi (solda) zaferi kutladı.
| fotoğraf: Profimedia.cz

Kooij, profesyonel kariyerinde 30., WorldTour'da ise altı galibiyetine ulaştı. Biraz uzakta olabileceğimi düşündüm ama sonra sağ tarafa Mark Cavendish'in arkasına geçmeyi başardım ve geçmem için bir boşluk oluştu. Mmm mutluluk. Eğlenmem gerekiyordu. İki gün sonra bu şehirde yarışan Visma-Lease ve Bike'ın yirmi iki yaşındaki başkanı, yarışta her şeyin bir araya gelmesi gerektiğini ve bugün benim için işe yaradığını söyledi.

Sprinterlerin bir sonraki etabı cumartesi günü 138 kilometrelik düz etap olacak. Vrchi Pazar günü Debel Haft'taki zorlu tırmanışta konuşma yapacak.

BAE Etrafında Bisiklet Rotası (WorldTour)

5. etap (182 km):

1. Kooij (Hollanda/Visma-Bisiklet Kirala) 4:08:38, 2. Merlier (Belçika/Soudal Quick-Step), 3. Welsford (Aust./Bora-hansgrohe), 4. Consonni (It. / Lidl-Trek), 5. Fretin (Belg./Cofidis), 6. Bauhaus (Nem./Bahreyn Muzaffer), …73. Hirt (R/Soudal Quick-Step) her zaman aynıdır.

Tekrar deneyin: 1. Vine (Avusturya/BAE Team Emirates) 15:50:09, 2. OConnor (Avusturya/Decathlon-AG2R-La Mondiale) -11, 3. McNulty (ABD/BAE Team Emirates) -13, 4. Van Wilder (Belg./Soudal-Quick-Step) -21, 5. Bilbao (s./Bahreyn Victorious) -22, 6. Poole (Brit./dsm-firmenich-PostNL) -31, …25. -1:31.