Mezuniyet, sonra sırt çantaları ile. Çekler için nasıl tezahürat yapıyorlar

uTKu

New member
Denedim ve dolu değil, POV, POV. Dunajsk'e sadece bir sırt çantası ve Esko bileği ile bir futbol hilesi ile geçti.

Küçük Avrupa Şampiyonalarından ayrılan futbol taraftarlarının baskılarından biri şehirde demirlendi: Tüm yolları içiyordu ve ben SM'den çok uzaktayım.

Çek lvata'nın İngiltere ile 1: 3'ü kaybettiği Krsnho Stadyumu yakınında. Nmecko ile dağlar Slovenya'nın merkezinde blog. Bu arada, FCN Presso Restaurant, Honza ve Su Runk: Pedes VI diğer NRODM'yi tamamen kaybettim. Böyle bir misafirperverliği yapacak başka bir yer değilim. Kad Veer intikamın arkasındaki çadırına geri döner.

Pazar sabahı Arna'nın etrafında yürüdüğünde, Star Garda'nın UML TV'de düzenli bir futbol vardı. Onu oyuna davet ettiler. NVTVA'yı köyün kenarında, duş, obd, kabarcıklı ve zttka'nın stadyuma spesifik bir şekilde çıkarılmasını takip etti.

VTE, Tuna Centur'da birçok hayran var. Uzun bir süre, ünlü Thermlné Springs'teki kamplarda bir hostel sipariş ettiler. NKTE, bayraklar geliştirdikleri ve genellikle kartların arabasından çıkarıldıkları ana yoldaki havyayı kiraladı.

TSN, NMST'deki Fontna'da tekrar çok şeyle çeşmeden önce, böylece stadyumda yola çıktılar. İlk kez BLM'de olduklarını kabul ettiler, Pazar günü kırmızı, ortada mavi olacak. Ana afişte, Esko'nun ve NM Echy – Moravia – Silezya'nın altında.

Onlara İngiltere ile ilk kez fantastik oldukları iyi bir şey vermek istiyorum ve Nmecko'ya karşı olacaklardı. N dvanct hr, ekl trenr jan suchoprek.