“Avrupa’ya gidemeyeceğimiz için üzgünüm. En azından koçlar Almanya’da olmayı hak ettiler çünkü iyi iş çıkardılar ve işi hallettiler. Ama başka yolu yoktu,” diye iddia ediyor, güçlü fikirleri olan ve biraz arsız bir guguk kuşuna sahip eski bir lig oyuncusu olan Tomáš Pešír.
Sözleşmesi bir hafta içinde bitiyor. O zamana kadar takıma verilecek 85 milyonluk terfi priminin nasıl dağıtılacağına dair bir teklif sunacak: “Teknik direktör Šilhavy ile kontrolümüz altında.”
Kızma ama mutsuz görünmüyorsun.
Uzlaştım ve her şeyin nasıl geliştiğini anlıyorum. Arnavutluk’taki yenilgiden sonra neden bu kadar korktuklarını anlamıyorum. Sonuçta Tiran’da, yani paradoksal olarak Faroe Adaları dışında herkes kaybetti. Kimse Arnavutlara gol bile vermedi.
Ama 0:3 gürledin, bu utanç verici geliyordu.
Çek Cumhuriyeti’nin kurabileceği en iyi takımın bile kaybetme hakkı olduğunu iddia ediyorum. Biz İspanyollar, İngilizler, Fransızlar gibi değiliz. İtalyanlara bakın, ne kadar hükümdarlar. Son Dünya Kupası’na katılamamışlardı ve şimdi son dakikaya kadar canları için oynuyorlardı.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
Aylık
49 CZK
89 CZK
Ön ödeme
40 CZK tasarruf edersiniz
Daha sonra, 89 CZK/ay
+ çevrimiçi televizyon televizyon
Açık 90 gün ücretsiz
Şimdi %45 indirim
Açık 90 gün ücretsiz
Bienal
990 CZK
1.690 CZK
Ön ödeme
700 CZK tasarruf edersiniz
Daha sonra 1.690 CZK/2 yıl
Açık 90 gün ücretsiz
Bugün katılın ve şunları edinin:
Sözleşmesi bir hafta içinde bitiyor. O zamana kadar takıma verilecek 85 milyonluk terfi priminin nasıl dağıtılacağına dair bir teklif sunacak: “Teknik direktör Šilhavy ile kontrolümüz altında.”
Kızma ama mutsuz görünmüyorsun.
Uzlaştım ve her şeyin nasıl geliştiğini anlıyorum. Arnavutluk’taki yenilgiden sonra neden bu kadar korktuklarını anlamıyorum. Sonuçta Tiran’da, yani paradoksal olarak Faroe Adaları dışında herkes kaybetti. Kimse Arnavutlara gol bile vermedi.
Ama 0:3 gürledin, bu utanç verici geliyordu.
Çek Cumhuriyeti’nin kurabileceği en iyi takımın bile kaybetme hakkı olduğunu iddia ediyorum. Biz İspanyollar, İngilizler, Fransızlar gibi değiliz. İtalyanlara bakın, ne kadar hükümdarlar. Son Dünya Kupası’na katılamamışlardı ve şimdi son dakikaya kadar canları için oynuyorlardı.
Yönetici Pešir Belmondo davasındaSabah çocukları odama davet ettim ve dedim ki: Senden hoşlanıyorum ama sen bir canavarsın, bitti. Beni aldı, gözlerimden yaşlar aktı. Ve onlar da öyle.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
Aylık
49 CZK
89 CZK
Ön ödeme
40 CZK tasarruf edersiniz
Daha sonra, 89 CZK/ay
Açık 90 gün ücretsiz
Şimdi %45 indirim
Açık 90 gün ücretsiz