Mumbai polisi iki öğrenciyi HSC kağıdını sızdırmaktan tutukladı | Bombay haberleri

EnondeR

New member

MUMBAI: HSC Maths kağıt sızıntısını soruşturan şehir suç departmanı, kağıdı Mumbai öğrencisine Whatsapp aracılığıyla sızdırdığı iddia edilen Ahmednagar’dan biri de dahil olmak üzere iki öğrenciyi tutukladı. Ön araştırmalar, Mumbai ve bulhana bölge kağıt sızıntıları bağlanabilir.
Mumbai’de, matematik ödevi sınavdan 30 dakika önce WhatsApp’a sızdırıldı ve özel bir üniversite sınav için gelen öğrencilerden birinin cep telefonunda matematik ödevini bulduktan sonra Shivaji Park Polis Karakoluna bir FIR kaydettirdi. sınav sınavlar.
Shivaji Park Polisine kayıtlı FIR’a göre, öğretmenlerden biri Dr. Antonio Da Silva Lisesi ve Junior Koleji okul müfettişinin sınavlardan sonra öğrencilerden birinin üzerinde cep telefonu bulduğunu iddia etti. “Öğrenciyi kamaramda aradım ve protokol gereği olayı bildirmek için sınav görevlisini de aradım ve kendisine cep telefonunu açtık ve 3 Mart günü saat 10:17’de eline bir matematik ödevi geldiğini gördük. Whatsapp,” dedi öğretmen şikayetinde. Shivaji Park polisi Cumartesi günü HSC Mathematics gazetesinde üç öğrenciye ve öğretmen olduğuna inanılan bir kişiye karşı bir yanlış uygulama vakası kaydetti.
Buldhana davasında polis, Cuma günkü sınavdan 30 dakika önce devam eden 12. sınıf sınavlarından matematik kağıdının bazı kısımlarını sızdırdıkları iddiasıyla, aralarında özel bir okuldan iki öğretmenin de bulunduğu beş kişiyi Cumartesi günü tutuklamıştı.
“Ön soruşturma sırasında Shivaji Park okulunda yakalanan öğrenci bize kağıdın kendisine Ahmadnagarlı kuzeni tarafından gönderildiğini söyledi, bu yüzden sızıntının kaynağını sorguluyoruz. Üç öğrenciyi çocuk mahkemesine sunacağız. Buldhana polisiyle görüştük ve ortak bir bağlantı olup olmadığını öğrenmeye çalışıyoruz.” Başka bir memur, sızıntının dağıtım merkezlerine kağıt taşıyan bir koşucunun neden olduğu olasılığını dışlamadıklarını söyledi.