Mumbai’de doktoru tehdit eden şantajcılar gözaltına alındı | Bombay haberleri

EnondeR

New member
MUMBAI: Matunga Polis, Matunga’da Mathadi Kamgar lideri kılığına giren ve bir doktoru tehdit eden iki gaspçıyı tutukladı.
Doktor kliniğini yeniliyordu ve gaspçılar onun Mathadi işçileri değil, özel işçiler çalıştırdığını iddia ettiler. Polis, doktorun bu ‘hata’ için 50.000 Rs talep ettiklerini söyledi.
Perşembe günü tutuklanan ikilinin, Santosh Patil takma adı Mobin Mohammed Shaikh (22) ve Kunal Singh (19) olduğu belirlendi. Polise göre, her ikisi de alışılmış suçlular ve Santacruz polisine karşı iki benzer gasp suçu kaydedildi. Polise göre, şikayetçi tanınmış bir doktordur. “İki genç doktorun muayenehanesine baskın yaparak tadilatı durdurdu. Doktorla konuşun denilince arayıp tehdit ettiler. İkili, doktorun babasının hasta olduğunu söylemesine rağmen hemen kliniğe gelmesini istedi. Yoğun bakımda,” dedi Müfettiş Yardımcısı Digambar Pagare.
Doktor, “Babam yoğun bakımda olduğu için beni rahatsız etmemelerini istedim ama tadilatı durdurup 50.000 Rs talep ettiler. Bu beni polise başvurmaya zorladı” dedi.
Matunga polisi, zanlının kamera görüntüleri ve WhatsApp mesajlarından yola çıkarak ikiliyi tutukladı. Matunga Polis Müfettişi Deepak Chavan’a göre, mathadi işçileriyle ilgili bazı sahte belgeler ele geçirildi.