MUMBAI’de inşaat halindeki yüksek bir binanın 42. katından inşaat vincine bağlı ağır bir taşın düşmesi sonucu iki yaya hayatını kaybetti. Dr E Musa Yolu Salı akşamı Worli’de.
Olay yerine gelen Worli polis karakolundan üç araç Bandobast’ta meşgul görüldü. Taş bir turist arabasının, bir Kaali-Peeli taksisinin üzerine düşmüştü; camları kırıldı ve enkaz yola saçıldı.
bu BMC afet yardımı olayın polis kontrol odası tarafından saat 21:40’ta bildirildiğini odaya bildirdi. Olayın Worli’deki Four Seasons Hotel yakınlarındaki Four Seasons Residency’de meydana geldiğini söylediler. İnşaat çalışmaları sırasında Four Seasons Residence’ın 42. katından taş düştü. Bombay polisi ve 108 ambulans seferber oldu. 108 Ambulansı Dr Ali tarafından yaralı iki kişinin öldüğü açıklandı. Cesetler oraya gönderildi nar hastanesi.
Bir polis memuru, olay yerinde yeni bir konut binasının inşa edildiğini ve beton levhanın vinçten düştüğünü söyledi. “Ölen kişiyi hastaneye götürüyoruz ve daha fazla ayrıntı topluyoruz” dedi.
Worli Polisi, kaza sonucu ölüm vakalarını kaydedecek. Panchnama’da polis olay yerindeydi.
taraftar Sharad Koli48 yaşındaki, Worli Koliwada’daki ofisinden akşam 21.00 sıralarında eve dönerken yolda çığlık atan bir kalabalık gördü.
“Worli, Four Seasons’ın arkasındaki Dr E Moses Road yolunda çok sayıda ağır moloz ve moloz gördüm. Yaklaştığımda yüzleri kan içinde yatan iki adam gördüm. Şok oldum. İki dakika sonra aynısını geçtim. Geç kaldım, aksi takdirde ölmüştüm. Güvenlik ağları veya diğer güvenlik önlemleri yok, yukarı baktığımda binanın tepesindeki vinci gördüğümü fark ettim” dedi.