MUMBAI: 34 yaşındaki bir model, Cuma günü, havalimanının iç hatlar terminali dışında bir kargaşaya neden olduktan ve sarhoş olduğu iddiasıyla havalimanı polis karakolunda iki kadın memura ve bir güvenlik görevlisine saldırdıktan sonra tutuklandı. Zanlı, Rupali KumarPolis, Delhi’den ve şu anda Mumbai’de olduğunu söyledi.
Perşembe 16:45 civarı, memur bey Priyanka KoliCumhuriyet Bayramı’nda Bandobast’ta bulunan , yardım için havalimanındaki otomatik karşılama/bırakma noktasına koşması istendi. Orada, Kumar’ın bir kargaşaya neden olduğunu ve Polis Müfettiş Yardımcısı Deepali Bhosle’a sözlü olarak saldırdığını fark etti. Koli ve kadın gardiyan Jyoti onu sakinleştirmeye çalıştı ama nafile. Kumar daha sonra havaalanı polis karakoluna götürüldü. Koli, FIR’ın bir parçası olan ifadesinde, “Sürekli gürültü çıkardığı bir odada oturması istendi. Görünür bir şekilde sarhoştu ve onu neden oraya getirdiğimizi bağırmaya başladı.” “Bhosle ondan sakinleşmesini istediğinde, üzerine tekmeler ve darbeler yağarken Kumar ona doğru hamle yaptı ve saçını çekti. Jyoti ve ben araya girdik ve onu çekmeye çalıştık, bunun üzerine beni telefonuyla benim telefonumdan aradı. kafa vuruşu ve Jyoti’nin sol elini ısırdı.”
Polis karakolunda kadın personel bulunmaması nedeniyle, memurlar Kumar’ı kelepçelemek zorunda kaldı. Çantasında yapılan aramada kimlik belgeleri ortaya çıktı. Akşam serbest bırakıldı çünkü kurallara göre kadınlar gün batımından sonra tutuklanamaz. Cuma günü polis karakoluna çağrıldı ve gözaltına alındı. Hükümet yetkililerine saldırmaktan Hindistan Ceza Kanunu hükümleri uyarınca tutuklandı.