Nasıl olduklarını biliyorsun. Kukleta şeytanı: kabinde bir silah, bir sigara ve gizemli bir ölüm

uTKu

New member
“Brno Hayvanat Bahçesi’nin yakınında bir fitness koşusu yaptık, Roman oraya motosikletle geldi. Zaten beni biraz şaşırttı. Sonra onun aşağıya atladığını ve cebinden bir silah çıkardığını görüyorum! İlk başta bunun bir tür eşek şakası olduğunu sandım ama o, alçak, doğrudan bana nişan aldı! Başımı salladım ve ‘Kahretsin, ne yapıyorsun…’ dedim ama yine de onun sadece bir aptal olduğunu düşünüyordum. Ama aniden elini kaldırdı ve ağaç dallarına üç keskin el ateş etti, dallar hışırdadı. Neyse, benim için iyi olacağını düşündüm.”

Kukleta’nın gerçekten büyük bir ucube olduğunu anlamak için daha fazlasını duymaya gerek var mı?

Yaptığı numaralarla defans oyuncularını aptal durumuna düşürdüğü sahada ne yapacağı belli olmadığından, hayatta nelerle karşılaşacağını tahmin etmek zordu. Hikayelerin çoğunun görgü tanıkları tarafından unutulmuş olması çok yazık.

Ve yenileri olmayacak.

Kuklet hırs ve özgüvenden yoksun değildi ama daha özgür bir yaşam tarzına da yanaşmadılar. Antrenörler ve takım arkadaşları boşuna onu futbola daha fazlasını vermeye teşvik etti.

Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle

şimdi İndirim -45%

Ön ödeme

+ Aylık aboneliğe kıyasla 6 ay ücretsiz

+ çevrimiçi televizyon televizyon
Açık 90 gün ücretsiz

Ön ödeme

+ Aylık aboneliğe kıyasla 5 ay ücretsiz

+ çevrimiçi televizyon televizyon
Açık 90 gün ücretsiz

Bugün katılın ve şunları edinin:

• iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim