Navi Mumbai’s Vashi’de belediye bahçesine köpek bırakıldı, aktivistler sigara içiyor | Bombay Haberleri

EnondeR

New member
NAVI MUMBAI: Salı sabahı Vashi’deki Rajiv Gandhi Belediye Bahçesi’ne erkek bir Labrador terk edildi. Köpek şu anda bahçede umumi tuvalet görevlisi tarafından bakılıyor.
“Otuzlu yaşlarının başında bir adamın bu köpeği bahçeye getirdiğini gördüm. Köpek önce mavi tasma takıyordu ama daha sonra sahibi bıraktıktan sonra tasma yoktu. Adam buraya bırakmak niyetiyle gelmişti. köpeği arkada,” dedi tuvalet görevlisi Pravin Bhoirang.
“Labrador olduğu için iştahı çok daha fazla, bu yüzden onu daha çok besliyoruz. Ancak bir hayvan hakları örgütünün gelip sahiplenmesi daha iyi olur.”
Şehir aktivisti Suraj Desai, “Bahçede terk edilmiş evcil hayvanın birkaç fotoğrafını çektim ve evcil hayvanın zalim sahibini tespit edecek herhangi bir kamera olup olmadığını sordum. Ancak bu belediye bahçesinde güvenlik kamerası kurulu değil.”
RTI aktivisti Anarjit Chauhan, “Bir evcil hayvan terk edildikten sonra kesinlikle çaresiz hale geldiğinden onu terk etmek zalimce ve yasa dışıdır. Bir köpek sahibini gerçek arkadaşı olarak görür, bu nedenle terk edilmiş bir evcil hayvanın ne kadar zihinsel stres yaşadığını hayal edin.”
Bombay Hayvan Hakları’ndan (BAR) hayvan hakları aktivisti Sonia Amlani şunları söyledi: “Terk edilmiş birçok evcil hayvan, bölgesel sokak köpekleri tarafından saldırıya uğruyor ve bu ciddi yaralanmalara ve hatta ölüme yol açabilir. Geçenlerde terk edilmiş bir St. Bernard’ın yemek yemeye çalıştığını görmüştüm. Bandra-Kurla Kompleksi’ndeki (BKC) açık bir çöplükten gelen bir şey, bu yürek parçalayıcı. İnsanlar, sonunda onlara bakamayacaklarsa safkan köpekler satın almamalı.”