Neredeyse. Buggyra Revolun Tatra, Tsmnn din sayesinde Dakar’a ulaştı

uTKu

New member
Nov vz Tatra evo 3, Tatra şasisi üzerinde kapüşonlu bir arabadır. İletişim editörü Jan Kalivoda, ilerlemek istediğimizi söyledi. Geçen yıl, reenkarnasyonlu 815’te yaptığımız gibi parçaları da Pasquila’da test ettik. Otomobilin iyi temeller üzerine inşa edildiğini biliyoruz. İşlevselliği ve esas olarak dayanıklılığı nedeniyle yalnızca Dakar’da.

Evolu modelinin doğuşu sıkıntılarla gerçekleşti. Buggyra, temsil etmek istediği dayanıklılık yarışlarında dünya şampiyonluğuna ilişkin Uluslararası Otomobil Federasyonu’ndan (FIA) bir düzenleme bekliyordu. Son olarak şampiyonluk kamyonlar için değil.

Bu yüzden gereksiz yere arabanın yapımını biraz geciktirdik. Eğer bunu yapmayı başarırsak kamyonun dar görüşlü olduğunu düşünürüz. Hazırlık bir yıl sürdü ama iki ay geçmeden arabada sürülecek hiçbir şey kalmamıştı. Buggyra Teknoloji Merkezi’ndeki Kalivoda, o andan itibaren çok fazla trafik olduğunu, bir noktada on kişinin trafikte olduğunu açıkladı. Arabayı taş ocağının içinden geçirmeyi başardık ve nasıl çalıştığına dair tepkiler gerçek dışı.

Buggyra Teknoloji Merkezi, Buggyra’nın Dakar2024’e gidişi. Martin Oltys, TATRA Buggyra EVO3’ün pilotu. Fotoğraf: Petr Blek, MAFRA

Motor, Buggy’nin Dakar’da yıllardır kullanımından ilham alıyor. Jet tam güçteydi. Ekip, kamyonu geliştirmek için yapay zeka ve sanal gerçeklik yazılımlarından yararlandı. oltys yeni arabayı yalnızca iki gün sürdü ve bu onu Dakar öncesinde strese sokmuyor.

Belki gerçek dışıdır ama testlerde herhangi bir sorun yaşamadık. sadece bize ışık tutabilecek detaylar istiyorduk. Mükemmel çalışıyor, bu yüzden endişelenmiyorum, diye açıkladı Oltys, Tom ikola ve Petr Schweiner kabinde onunla birlikte oturacak.

Tatra evo 3’ün inşaatı sırasındaki doğum sancıları nedeniyle Buggyra, en yüksek zirvelere akışı duyurmadı. Bir test kedisi olmadan sonuç almak istememiz aptallık olur. Kalivoda, mümkün olduğu kadar çok deneyim ve veri toplayıp, sadece sürüş olmasa bile bitiş çizgisine ulaşacağımızı belirtti.

Buggyra Teknoloji Merkezi, Buggyra’nın Dakar2024’e gidişi. Vz TATRA Buggyra EVO3.

Onunla aynı fikirdesin: Bir mitinge gidiyorum ve sağlıklı olmak istiyorum. Bir kez yaşadım, nasıl olduğunu biliyorum. Her iyi sahne konumundan dolayı mutlu olacağız. Bu yılın projesi, o yüzden umarım arabayı mükemmel olacak şekilde cilalarız.

Losk modelleri 815 olan Dal dv Tatra, Jaroslav Valtr yıldızı ve Daniel Stiblk tarafından sunulacak. Jarda’nın hırsları var ama ayaklarımızı yere sağlam basalım. Bu araba köstebek olacak mı? Kalivoda, sorun ortaya çıktığında işe yarayacağını açıkladı.

Son Buggyra’nın aksine Buggyra, Dakar için alt buggy kullanmıyor. Gelişimleri devam ediyor ama Dakar yönünde değil ama uzun bir süre Yakın Giriş’e gidiyorlar. Dakar’da rekabet çok büyük, elit seviyeye ulaşmak çok çaba gerektirecek. Ekip, T1 veya Ultimate kategorisinin çağrılmasına ve Aliyyah’ın oyundan çıkmasına karar verdi. Ayrıca iletişim yöneticisi, aynı anda birden fazla projeye başlamanın iyi olmadığını anladığımızı belirtti. Sadece ikimizle çıkacağız.

Dakar 2024, 5-19 Ocak tarihleri arasında Sadsk Arabistan’da gerçekleşecek.