Özellikle trpišovský komutasında başlığın mümkün olan en kısa sürede sıkılmasına izin verin. Üstyapı? Hala sevmiyorum

EnondeR

New member
Kesinlikle Olomouc'da PT Tden'de karar verdi.

Biri ve atmosfere benzer orada olacağız. Arkasındaki Mebol'un elinde olması harika. Bence karanlıkta görülebilir. Olalım, olduğumuz gibi, mezarlar serbest bırakıldı ve izin veriyoruz, Pidova Pidal.

Slavia'nın olmayacak şekilde sert olması gerekirdi. O yıllardan sonra benim unvanı. Geçen yıl 26 stank'ımız vardı ve son turda unvan oynamadık. NS için bu mürekkebi tekrarlamak en çok yinelenen ve bunları geliştirebilirsiniz. Her ne kadar burada sezonun sezonunda istemesen de, ama kafamızda böyle bir minitabulk vardı ve sadece kendimize odaklandık, acıyı açıkladık.

Üstyapı yoksa, ustasınız.
Üstyapı üzerindeki MJ NZOR ondan kurtulmadı, kendimi tekrar edeceğim. MN, Cadm Dark ile sadece bir kez oynadığınızda, şekli değildir. MM RADI Uzun Term Tablo. ESKM futbolunda pidat yapmak istiyorsak, o zaman Semifinle'den öfkede yol. Ancak üstyapı yapay ve daha sonra tarihi tablonun bour'u. Evde hiç kimsenin başarılı olamadığına sevinmek ve MT'yi sevmek istedik, ancak üstyapı da terleyeceksiniz. J Tmil al, ama ben hayran değilim.

Temel olan son rakip olarak Slovakya'yı yendiniz.
Mürekkep ve VTZSTVM'den memnunuz. İlk PU'dan biraz ezici basınç daha fazla GLY'yi kaçırmadı. Koen olmadan NS'den çok şey vardı, çünkü bunu kolaylaştırabiliriz. Baskın olduk, harika oynadık, ama Tyi'nin arkasındaki iki AA'dan sonra donmuş glov'u vurduk. Bu daha hızlı bir hedef eksikti.

Sonunda yolsuz ve vom.
İkinci Pli'de baskındık, sonra Slovakya oyuna giriyordu, ama o anda yakalandı ve o zaman soluklaştık. Muste bt astn tütsü arkasında, ne olduğumuzu, ama bence stadyumdaki Mustvo ve insanlar VC GL'yi hak etti. Hit bile bir hit oldu.

Ve böylece bağımsız olarak kurumayı hak ediyorsunuz?
Evet, üsttı. Her zaman LTO'um var, bu döneme Eska'ya girdiğimizde ve sadece o zaman var, sezonun sonu değil ve sonra LT'de uzun süre oynanmıyor. Sabit yüz mevsim hadi, her iki TM'de de görülebilecek olan aksaklıkta çarpalım. Slovakya'ya karşı bir PKN görünümüydü, büyük bir zemin ve bir numara vardı, bu açıdan bir kulenin kendisi olumlu.

Başlık için başlık kutlamaları mıydı? Plze ve banka kazanmayacaktı.
Ben değillim. Hiç bağlanmadı, çünkü tepedeki diğer karanlık, yanıkların özellikle olduğu kadar kaliteye sahip. NS için, patlama sokmasını sarsacağım ve Ru'ya dokunduğumuz en önemli şeydi. TM UV ve mümkün olduğunca tamamlamak istiyoruz, ancak ne zaman olacağını değil.

STOMPRICTY SUNUM GLU'NUN SLVISTIC NEFE.

Olomouc'da yeterli Pzt Tden. M Bu yıl Slavia böyle mi?
Öte yandan, zaman içinde çok zamanımız vardı. Toplam insanların halkıdır. Ama en iyisi, bu yılki İK AE'nin kalitesidir. Özellikle her zaman içecekleri her şey olmamız önemliydi. Patn Terns, bazen dağlar yola girer ve esas olarak tk násta, au derby veya vtkn Pilsen, ostava vb. Bence bir rakipti, TM Vkon'da aydınlıktı.

Sık sık eleştiriyi, özellikle üretken için eleştirdiniz.
Her zaman onun hakkında konuşmalıyım, kendimizi düşünelim. Mme 78 puan, ligdeki en çok toplanan hedefler, Avrupa'daki en önemli hesaplar ve NAE saldırgan istatistiklerine baktığımda, bu yüzden başka bir mevsime kıyasla sadece Ter GL'deyiz. Ancak üst çorbalardaki büyük karanlıkta DVM olduğunda, NewKdo çok baskın olacak. Öte yandan, iyileştirilecek çok şey var, ama sezonun sonundan bu yana sezonda bulunduğumuz yolumuza devam ettiğimizi düşünüyorum.

VM için, ama sadece ligde değil, Avrupa tepelerinde değil mi?
VM, iki akış için DL sezonu ve ligde en iyisiyiz. Ama Neskuten var. DLME Maksimum, TM DL Maksimum. Ama hatırlıyorum, o zamanlar çifte kazandığımızda ve Avrupa Ligi'nin kalesindeyken, iyileşecek çatalın altındayız. Aşağıda motivasyonun ne olduğunu analiz ediyoruz ve dikişte Dr.

VTZ Letonho Ronka Lig Ustasına gider. U VM kulak zn ilahi?
Karanlığın üstünde, kafamda yanıp sönecek, burada olmadığımız yere gitmeniz gerekiyorsa gideceğiz. Şampiyonlar Ligi'ndeki en iyi karanlığa baktığımda, bu durumlara sahip olacağımız için bir başkanım var. Marşı kulağımdan al, ama düşünmediğim kedi olmayacağım.

Slovakya'ya karşı her iki Glech'te Ondej Froze, sadece Olomouc ile öfkede yaralananları restore eden küçük Diouf için çekiyor (0: 1). O nasıl? M Anci sezonun sonunu yakalamak için?
Görelim. Derbiden yaralılardan % 100 iyileşti, ancak bir dakika sonra yere tekme attı, bacağını çevirdi ve hafif bir Vron çapası verdi, bu yüzden yaralanan Çek ile ilişkili değildi. Bireysel, korkunç bir şekilde Olomouc'a karşı aday gösterimde karanlığa ve BT'ye birleştirilecekti. Ama neye benzeyeceğini görelim.

Yarışmaya bir nokta al