ONLINE: Çek Cumhuriyeti – Türkiye 1:1, Souček maçın bir saatinden sonra eşitliği sağlıyor

uTKu

New member
Teknik direktör Ivan Hak'ın takımının sekiz finale yükselmesi ancak galibiyetle garanti ediliyor. Ona gittim ama hâlâ sende değil. Bunun temel nedeni, Bark büyüsü nedeniyle kısa sürede zayıflamalarıydı.

İki faul, iki lut adım.

Kaptan Souek, Rumen yargıç Kovcs'a kararını yeniden gözden geçirmesi için boşuna yalvardı. Bark her iki durumda da ne kadar aptalca davrandığını çok iyi biliyordu.

ÇEVRİMİÇİ: esko – Türkiye

Maçı dakika dakika izliyoruz.

11. dakika: İkinci yarıda bile topu kaybettiler ve faul tehdidi vardı. Sol bek Kadıoğlu, Türk tarafı Fikan'ın önünde Barko'ya sarıldı, ancak onu arkadan gömleğinden yakaladı. Vergi lut kartı.

20. dakika: Kendi kalesine aykırı bir adım attı. Bileğini gören adamla kavganın sonlarında Bark omzundan vuruldu. Hran da bir kez daha faul yaptı ama karar ilk faul üzerinden verildi ve Barka oyundan atıldı.

Antrenör Haek ve yardımcıları istemsizce başlarını sallıyorlardı, sakatlanan oyuncu Schick yedek oyuncular arasında öfkeliydi ve birkaç dakika sonra o da turnuvada ikinci kez sarı kart gördü.

Dördüncü fıçıda duran Bark onunla bir şeyler konuştu, sonra da üzgün bir şekilde kırmızı jarse köpeğinin kafasını okşadı. Ve kabinde kayboldu.

Bu kadar tecrübeli bir oyundan bunu istemezsiniz ve özellikle de beklemeyin. Büyük bir disiplinsizlik ve aptallık. Her şeyden önce Hake'nin olduğu takımın hayata geçirilmesi Barka'ya çok bağlıydı.

Georgia'ya karşı oynadığı son maçta ilk 11'de yer aldı, sezon öncesi basın toplantısında sadece Bark klimadan patladı, dün gece ateşi çıktı ve koçlar onun başlamasını tavsiye etmedi. Sadece sonda oynadı ama ciroya yardımcı olmadı.

Bu onun Türkiye karşısında kurtuluşu olmalıydı.

Ben formdayım, karanlığa yardım etmeye hazırım, diye duyurdu. Topun hemen yirmi metreden nazikçe suya tüküren ve akşamın ilk adımında Gnok'un kalesine attığı golü atan Provod'a geri dönmesi dışında pek iyi bir performans göstermedi.

Her zorlu adımın ardından küçümseyici bir tavırla ellerini salladılar ve kararı protesto ettiler. Aslında Yıldız'ın Çek savunmasının kenarındaki küstah adımı nedeniyle sarı kart verdi. Ancak bir dakika sonra aynı oyuncu Coufala'ya dirseğiyle vurunca Kovacs'ın baş hakemi bu kez ikinci sarı kartını görmedi.

Çek Cumhuriyeti – Türkiye maçının ilk yarı istatistikleri.

Etnik anlaşmazlıklar, çok sayıda kavga ve biraz olsun rahatlama nedeniyle iyi futbol oynanamadı. Sp düzenlendi ve her iki tarafta da kayıplar ve hatalarla dolu. Tutuklandıktan sonra bile Stak'tan ısınmaya çalıştılar ama bu da işe yaramadı. Savunmacılar arasındaki iki pasın ardından, Chytil ve Hlok'un yol açtığı uzun bir tekme ve havada kavga yaşandı.

İlerlemenin de önünde engel olan Türkler tehlikede değil. 10'a karşı bile aynı şekilde yavaş oynayın, ancak intikam alarak oyunu hızlandırın, işte o zaman top Real Madrid'den Gler'e ulaşır.

Onuncu turda bile ilk takım ilk yarışı yaptı: Mükemmel Provod beni ikinci yarıya götürdü ve ilk anda David Jurska'ya pedal çevirdi. Ancak Glman Gnok ona karşı zekice koştu, miğferini değiştirdi ve sert bir darbe indirdi.

Esk tm için yılın kurtuluşudur. Bu ya da

Türklerin akıllarında muazzam bir gücün olması şaşırtıcı değil. Bunlardan yalnızca Hamburg'da on bin tane var ve Almanya'nın her yerinde milyonlarcası var. Bazıları bütün öğleden sonrayı stadyumun çevresini tarayarak geçirdiler ve kullanamayacakları hileler buldular. Başlama vuruşundan önceki saatlerde, sakince parça başına iki yüz euro satın aldılar ve beş puanlık asla çok para kazanmayı başardılar.

Futbol nboenstv içindir.

Ve yerli takımlarının çoğunu sevmeyen İtalyan Montella'nın liderliğinde olması da önemli değil. Kurtarma başladığında hayranlar hayattan hoşlanır ve her harekette aşırı tizliği ne zaman başlatacağınızı öğrenmek için tribünlere dalmanız gerekir.

Bark'ın isabetlerden ikinci bir kart destesi çekmesi şakaya dönüştü. Ama Türkler o zamandan beri acı çekiyor. Provoda'nın işaretli stelini veya Hrane'in kafasını ateşlemeden önce, ancak Coufala'nın yukarıdan uzun bir sürüşünden sonra gol attı. Chytil, sakatlanan Schick'in yerine geçerek mücadele ediyor ancak henüz maça çıkmadı.

Türler nasıl olacak?

Portekiz ile Gürcistan arasındaki aynı maçta sürpriz bir yabancı hücumu olmazsa, Çek Cumhuriyeti ile Türkiye arasındaki maç, son 16 turunda ikinci sıradan Avusturya'ya gidecek ve bu, Fransa ve Hollanda'dan önce D Grubu'nda benzeri görülmemiş bir durum. .

Yılın 2. günü saat 21.00'den itibaren Leipzig'de oynanacaktı.

Son 16 yıldır Euro'da son grup maçında Türkiye ile mücadele edeceksiniz. 2008'de Avusturya'da ve 2016'da Fransa'da ona yenilip elendiler.

Koç Haek, “Geçmişi kabul etmiyoruz, bunu intikam olarak görmüyoruz” diye temin ediyor. Benim için bu, kendimize ve etrafımızdaki insanlara neşe getirmek için hayallerimizi gerçekleştirmek ve gruptan ayrılmakla ilgili. Bu grup eve gitmek istemiyor ve bunu anlayabilirsiniz.

Avrupa Şampiyonası 2024

26/06/2024 21:00

Nhradnich:
D. Doudra, T. Chor, O. Lingr, J. Kuchta, P. evk, T. Vlek, V. ern, D. Zima, L. erv, M. Vitk, M. Jursek, P. Schick, M. Kov, V. Jaro, P. ulc
Nhradnich:
A. Kaplan, Y. Akgn, S. Kılıçsoy, B. Yıldırım, O. Kkc, İ. Kahveci, K. Aktrkoğlu, O. Yokuşlu, C. Tosun, U. Çakır, Y. Yazıcı, Z. Çelik, A. Bayındır, K. Ayhan

Karar: I. Kovcs – V. Marinescu, O. Artene

Çevrimiçi rapora tıklayın

Grup F

Tablo tetch mst