ONLINE: Jislov kusursuz bir sprint koştu, Charvtov diğerlerinin yanı sıra bir kez kazandı

uTKu

New member
Markta Davidov Stersund’daki engelli koşu pistinde
| Fotoğraf: Petr Slavk/esk biatlon

Avusturya pivotunda birinci olarak, geçen sezon Davidov’un tek podyum sırasını elde etti, hatta bir penaltı turuyla sprintte biatlon kariyerine son veren Alman Denise Herrmannová-Wicková’nın ardından ikinci sırayı aldı.

ONLINE: 7,5 kilometrelik sürat koşusu

Biatloncuların performanslarını detaylı bir raporla takip ediyoruz.

Bu sezon takım bile sonuçlarla oynayamıyor. Vdske Stersund’daki ilk durakta, bu hatalarından sonra sprint’i geçti ve 37. sırada Almanya tafetinde küçük vuruşların ardından penaltı turuna katılmak zorunda kaldı. RDA ilk önce Hochfilzen’deki çıkmaza son verecekti.

Beni bu kadar rahatsız etme. Kısır döngüden çıkması gerekiyor. Dünya Kupası reytinginde 27 puanla Avusturya’ya giden Davidov da beni hayal kırıklığına uğratmadı.

Köydeki son kısa farkla 20 üzerinden 19’unu elde eden Jislov, sprint’e sekiz puanla çıktı. Tafetch’te de iyi bir performans sergileyerek sprintte 56. sırada yer aldı.

Burada Hochfilzen’de güneş hala parlak, uzun zamandır onu kuzeyde görmüyoruz. Umarım havalar da benzer olur, unutmayın ki bu sezon biatloncular şiddetli donlarla ve su döngüsünde yapay ışıklandırmayla uğraşmak zorunda kaldılar.

Ayrıca Tereza Vobornkov, 47 kiloyla başlıyor, covid’in baştan çıkarması ve soğuk algınlığının kafa karışıklığı öncesinde, fiziksel olarak en iyinin olmadığını fark etti. Bana öyle geliyor ki her zamanki kadar zayıfım, tüm vücudum ve kaslarım. Bu duygu o günlerdeki halin. Bundan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum. Umarım bu sadece kötü bir duygudur.

Lucie Charvtov 60. koşucu olurken, Vinklrkov başlangıç sahasını 98 puanla kapattı. Birinci sıradaki kadın Alman Franziska Preussov, covid nedeniyle Hochfilzen’deki durağı atlayacak, uzun sprint galibi Fransa’dan Lou Jeanmonnotov ise 13. oldu.

Detaylı raporda biatloncuların 7,5 kilometre uzunluğundaki parkurda nasıl performans sergilediğini izleyin.