ONLINE: Vuelt yarışıyor. Zsk Evenepoel iyiye saniye kaldı mı?

uTKu

New member
Arka arkaya bir as ve peloton. Ama o esmerdi, bir bendi ve üstelik çektiği acıdan derinden etkilenmişti.

Asıl mücadele şimdidir.

Bu sefer herkes kendi yoluna gidiyor ve Valladolid’de koşullar daha iyi olmalı. Peki tra? O bile senin odana kaçar.

ONLINE: Vuelta’nın 10. etabı

13:57’den itibaren ayrıntılı rapor

Bir günlük tırmanış içermese de uzunluğu 25,8 kilometredir. Bisikletçiler birçok kavşakla, trafik sıkışıklığıyla ve kadınlarla uğraşmak zorunda kalıyor. Ancak düz yollarda bile oldukça uzun süre dayanabiliyor.

Teknik editör Ferdnando Escartn, bunun Asyalı uzmanlara uygun bir pist olduğunu açıkladı. Güçlü sürücüler yokuşta büyük bir avantaja sahip olacak. Faiz günü olmasa bile farklılıklar ortaya çıkabilir.

Bu Remco Evenepoel.

Barselona’daki start öncesinde kırmızı forma arayışına onuncu etaptan itibaren başlayacağını itiraf etti. Ve şaşılacak bir şey yok, kısa bir süre önce Glasgow’da aslarda dünya şampiyonu oldu.

Gökkuşağı formasının bana, yirmili yaşlarındaki bir Belçikalıya motivasyon ve ekstra enerji vereceğini umuyorum. Amacım kazanmak. Genel klasmandaki bisikletçiler arasında zamanlama bana en uygun olanı olmalı, bu yüzden birkaç saniye kazanmak istiyorum.

Quick-Step’in lideri genel klasmanda dördüncü sırada yer alıyor ve Jumbo’dan ilk Amerikalı Sepp Kuss’a 2:22 dakika geride kalıyor.

En iyi rakipleri Slovenyalı Primo Rogli ve Danimarkalı Jonas Vingegaard sırasıyla altıncı (+2:29) ve yedinci (+2:33) sırada yer alıyor.

Sürücü tarafından seçilen başlangıç saatleri

Schlegel (Caja Kırsalı) 15:00:00
Ganna (İneos) 15:09:00
Hirt (Hızlı Adım) 16:05:00
Thomas (Ineos) 16:21:00
Vlasov (Bora) 16:40:00
Almeida (BAE) 16:44:00
Ayuso (BAE) 16:46:00
Mas (Movistar) 16:48:00
Vingegaard (Jumbo) 16:50
Rogli (Jumbo) 16:52:00
Evenepoel (Hızlı Adım) 16:56:00
Martinez (Groupama) 16:58:00
Soler (BAE) 17:00:00
Kus (Jumbo) 17:02:00

Öncelikle Vingegaard’dan, Evenepoel’e karşı ne yapacağını merak ediyorum. Tour de France’da Tadej Pogaar’ı 1:38 dakika farkla yendiği zamanı hatırlıyor musunuz? Eğer bu başarıyı gösterseydi, o da arssız kalmayacaktı.

Büyük favorilerden bir diğeri de iki kez dünya şampiyonu olan ve Glasgow’da ikinci olan Ineoslu İtalyan Filippo Ganna.

Sürücüler genel yarışın sonundan itibaren yarışa girerler. 14:01’de Jayco’dan Avustralyalı Callum Scotson gidecek. Son kalkış saati 17:02 IDR Kuss’tur.

Başlangıçta, Caja Rural’dan bir çift Esk baştan çıkarıcı Michal Schlegel ve Quick-Step’ten Jan Hirt de olacak. İlk kez 15:00’da vır, 16:05’te Hirt ismi verildi.

Nasıl yapacaklar? Peki zamanlama genel düzeni nasıl değiştiriyor?

Online izle.