Ostrava, Nijeryalı Adediran'ı České Budějovice'den kiralık olarak aldı

uTKu

New member
Olomouc'tan Radim Breite (solda) ve esk Budjovice'den Qadri Adebayo Adediran.
| fotoğraf: TK

İki taraf arasında varılan mutabakatın ardından, karşılıklı işbirliğini objektif bir şekilde değerlendirip değerlendirmemiz ve bu seçeneği kullanıp kullanmayacağımıza karar vermemiz için yeterince uzun bir benzetme olan misafirhane yoluna gitmeye karar verdik. Daha önce de söylediğim gibi Quadri'nin potansiyeli var ve bunun rekabetçi ortamımızda nasıl uygulanabileceğini göreceğiz. Ostrava'nın spor bölümünden bir raporda Ludk Mikloko, bunun böyle olacağını ve Bankada başarılı olacağını kesinlikle biliyorum, dedi.

Sonbaharda Adediran'ın Slavia tarafından alınabileceğine dair spekülasyonlar vardı ancak son zamanlarda bu sesler azaldı ve onun Banka'ya taşınması Yeni Yıl'dan hemen sonra gerçekleşti.

Lagoslu oyuncu şu ana kadar 33 maça çıktı ve 5 gol attı. Kapalı olmasına, havanın açık olmasına ve tamamen Bankadaki işine konsantre olabilmesine sevindim. Adediran, onun burada olduğunu biliyorum ve vuracağımı da biliyorum, dedi.

Ostrava şu anda FIFA seviyesinde ve Tonka Muhamed Tijani'nin Slavia'ya transferi nedeniyle Nijerya kulübü 36 Lions FC ile yaşadığı anlaşmazlık şu anda transferlerin engellenmesine neden oluyor.

İdari olarak Adedirana, dava açıldıktan sonra kayıt olabilecek. Kulübe göre bu, transfer döneminin 26 Ocak'taki resmi kapanışından önce olabilir.