Patlamış mısırın formunu bulamıyorum. Laine onurlandırıldı, yerine otururken glem cevap verdi.

uTKu

New member
Antrenör Pascal Vincent kadrodan çıkarılışını şu şekilde açıkladı: Onun derin bir nefes almasına, kendi üzerinde çalışmaya başlamasına, özgüven kazanmasına ve takıma yeniden korku salmasına ihtiyacımız var. Hiç kimse karanlıktan dolayı değildir.

İfadesinin son cümlesi, Laine’in kariyerinin şu ana kadarki gidişatı açısından oldukça doğru. Geçmişte, sık sık örnek alınacak bir ekip çalışmasıyla dolu olmadığını, daha çok kendisini düşünen bir pasaklı olduğunu düşünürdü.

Kendine güveni hiçbir zaman eksik olmadı. Fikrinizi söylemekten korkmayın. Gazeteye göre, katılımcının tamamen dürüst olması nedeniyle, eğitmenler için genellikle uysal bir kişiliktir.

Patrik Laine’in Chicago’ya karşı gl maçına bir göz atın:

23 Kasım 2023, 03:49 pspvek arşivlendi: 23 Kasım 2023, 10:20

Vincent’ın eleştirisine düşen tonk doğru şekilde yanıt verdi. Zdrav ısındı ve Chicago’ya karşı oynadığı maçta gözle görülür şekilde ağladı. Ve yetenekli genç Adam Fantilli’nin muhteşem kıçıyla ödüllendirildi.

Birbirlerine iltifat ettiler, kendini kaleye itti. Buz üzerinde pek çok iyi karar verdi, performansını gerçekten beğendim, net bir 7:3 sonrasında 52. diski memnun etti.

Lain’i 2016’dan beri tanıyor. O zamanlar Winnipeg çiftliğini yönetiyordu ve burada Nadjn Finn büyük bir tantanayla 2 numaralı draft seçimi olarak geldi. Kesinlikle hayal kırıklığına uğratmadı ama hiçbir şekilde etkilemedi.

Jets renkleriyle tamamlanan tüm sezonlarda en az elli puan topladı. Tikrt on gol sınırını iki kez geçti ve 2017/18 baharında kırk güzel şut attı.

Şoktan dolayı astımla yeni tanıştı, üstelik kabinde pek popüler değildi. dajn’ın kaptan Blake Wheeler ve ikinci maç Mark Scheifel ile pek ilgisi yoktu.

Columbus’a taşındıktan sonra zor zamanlar geçirdi ama yine de lig ortalamasının altına düştü. Buna ek olarak, çok fazla sakatlandı ve düzenli olarak yirmi ila on kurtarmayı kaçırdı.

Bu sezonun başında beyin sarsıntısı geçirdi ve üç gol ve bir asistle sadece on ilk maçına çıkmayı başardı. Blue Jackets, kabinde en çok kazandıran bu oyundan çok daha fazlasını bekliyor (yılda 8,7 milyon dolar).

21 Kasım 2023, 20:22 pspvek arşivlendi: 23 Kasım 2023, 10:21

Onun iğrenç davranışları Vincent’ı, Laine’in egosunu incitecek farklı bir ilişkiye zorladı. Kariyerinin başında kendisini sağlıklı bir yedek oyuncu pozisyonunda buldu, Flyers’la oynanan maçta tribünlerde oturuyordu ve çok uzun süre dayanamadı.

Yapamam, inkar etmeyeceğim. Ama buzun üzerinde olmadığımda nasıl başlamalıyım? Sadece kendime bakıp patlamış mısır yediğimde kaybettiğim formu geri alamayacağım küçük Natvan.

Yalan söylemeyeceğim, gerçekten şaşırdım. Ayağa kalkacak durumda değilim. Sadece bununla uğraşmam gerekiyor, beni başka hiçbir şeyden mahrum etme. Ama bence fr değil.

Durumu Vincent’la tartıştı, kararlarından dolayı açıkça aşağılanmıştı. Bu sefer duygularını gazete karşısında dizginlemeyi başardı. Daha sonra pişman olabileceği bir hata yapmadı.

Bunun onu rahatsız ettiğini biliyorum. Onu kesinlikle utandıramayız. Columbus’un antrenörü, onun bir erkek gibi tepki vermesini bekleyelim, dedi.

Chicago karşısında ikinci dizilişe başlayan 20 yaşındaki Finn’in performansından son derece memnun kaldı. Dokuz adımlık serinin sona ermesinin de etkisiyle gergin atmosfer yatıştı.

Patrik Laine, Calgary’ye karşı oynanan maçta diskle.

Savunma oyuncusu Zach Werenski bu asistleri yaptı ve kaptan Boone Jenner iki kurtarış yaptı. En azından bir puan aldı ve yıldız Johnny Gaudreau acı çekti.

Eşiyle olan ilişkisini yazınca ekibe dava açtık. Mme em em bet, maç sonrası yapılan röportajlarda oyuncularla aynı fikirdeydi.

Laine bu sefer gazeteden önce gelmedi, bir anlık huzura kesinlikle aldırış etmiyordu. Sonraki maçlarda da bu performansını sürdürmesi gerekiyor. Gelişme olmazsa Columbus’tan keskin bir yükseliş beklemeyin.