Perry’nin alkolle sorunları var. Bedardov hakkında ne düşünüyorsunuz? Hastayım, diye yazdı

uTKu

New member
Başta teknik direktör, antrenör, personel ve takım arkadaşlarım olmak üzere tüm organizasyondan içtenlikle özür diliyorum. Hayranlardan ve ailelerden özür dileriz. Hepinizi hayal kırıklığına uğrattım, diye yazdı sekiz yaşındaki tonk.

Perry, medyaya gönderdiği açıklamada zihinsel ve alkol sorunları olduğunu kabul etti.

Ruh sağlığı alanında uzmanlarla çalışmaya başladım, onlarla terin ve alkolün dünyasını tartışıyorum. Bir daha böyle bir şeyin yaşanmaması için her adımı atacağım.

Ayrıca sosyal ağlardaki isimsiz mesajlardan aldıkları Melanie Bedardová ile seks söylentileri hakkında da yorum yaptı.

Bunun başkalarını nasıl etkilediğinden bıktım. İki kez Olimpiyat şampiyonu, kararın tüm meselesinin takım arkadaşlarımla veya onların aileleriyle ilgili olmadığını açıkça belirtmek istiyorum, dedi.

30 Kasım 2023, 22:18 pspvek arşivlendi: 1 Aralık 2023, 13:10.

Ve hemen ekledi: Üzerimde olumsuz etkisi olanlardan çok özür dilemek istiyorum. Davranışım uygunsuz ve yersizdi.

Yaz aylarında genel menajer Kyle Davidson’un serbest bırakılmasını takip etti ancak Perry ve Bedard’ın annesi hakkındaki spekülasyonlara da aynı şekilde şiddetle karşı çıktı: Aksini iddia eden herkes yalan söylüyordur. Ve tabii ki iğrenç.

Dürüst olmak gerekirse saçmalıklarla dolu. Smn, gerçeklerden uzak ve bir o kadar da nefros. Daily Faceoff web sitesinden Frank Seravalli, Bedard’ın on sekiz yaşında, NHL’deki ilk yılında olduğunu ve ebeveynlerinin mutlu insanlar olduğunu söyledi.

Perry hâlâ Chicago’da. 1999’da Ron, mevcut NHL’nin en zayıf takımlarından birinde üç milyon dolarlık bir sözleşme imzaladı, genç oyuncular için akıl hocası rolünü yerine getirmesi gerekiyordu.

Bu mantıklı bir adım, şu anda dünyanın en iyi hokey liginde çok fazla tecrübeli oyun bulamazsınız.

Kanadalı oyuncu, takımın normal sezonunda ve play-off’larında 1.500 maç oynadı. 2007’de Dallas, Montreal ve Tampa’da oynayarak Anaheim ile Stanley Kupası’nı kazandı.

Corey Perry Chicago’dan serbest bırakıldı.

Sezonun tutuklanmasından önce Naden şunları duyurdu: Bu büyük bir hata, Connor Bedard da dahil elbette. Onu birçok maçta, özellikle de gençler şampiyonasında gördüm. Blackhawks için çok olumlu bir benzetme.

Sonuçta 10 gol ve 5 asistle sadece 16 maç oynamayı başardı. Ancak NHL’de yeniden başlayıp başlamayacağı henüz belli değil.

Umarım kapıyı tekrar bulurum ve kariyerim boyunca beni seven herkesin saygısı kapılarını kapatmıştır. Uzun zamandır hokeyi şimdilik bir kenara bırakması gerektiğinin farkına varıyor.