Pilsen’den takviye kuvvet. İkinci lig Brno’nun futbolcuları, koruyucu Pernica tarafından gönderildi

uTKu

New member
Memnun ve mutluyum, bu benim için açık. Ev taşımak benim için her zaman öncelikli olmuştur, bununla mücadele ettim ve başardığım için mutluyum. Pernica, “Baharın şerefine, taraftarlara selamlar ve umarım birlikte birinci lige yükselmeye yardımcı olabiliriz” dedi.

Boskovic’ten Rodk, on yaşındayken Blansko’dan Brno’ya geldi ve 2010 yılında formasıyla milli takımdaki ilk maçına çıktı. 2014-18 yıllarında Jablonec’te forma giyen oyuncu, daha sonra Brno’daki konukevleri hariç, geçen yıl Şampiyonlar Ligi’nin başlangıç grubunda forma giymesine rağmen 2021 baharında Pilsen’de görev yaptı. En yüksek maçında 289 düello yaptı ve 20 gol, 10 asist kaydetti.

Leo’nun şahsında çok fazla kalite ve deneyim zenginliği var ve kendisi de eğitimli bir insan. Brno spor yöneticisi Zdenk Psotka, yıl sonunda idari transfer konusunda anlaşabildiğimiz için mutluyuz, dedi.

Düşüşün ardından Zbrojovka ikinci lig sıralamasında beşinci sırada yer aldı, ancak üçüncü diskte yalnızca bir puan kaybetti ve barda son sırada yer aldı. Lider Vykov’un arkasında ilerleyen takımımızın dokuz puan farkla sezon öncesi en büyük favorisi yer alıyor.