Polis, Burari’de ATM hırsızını yakalamak için kanalizasyona atladı | Kuzey Delhi’de Delhi Haberleri

Forya

Global Mod
Global Mod

YENİ DELHİ: Cumartesi günü bir SHO, Burari bölgesinde bir ATM’ye girmeye çalıştığı iddia edilen bir adamı kovalarken bir kanalizasyona atladı. karakol memuru, Burari karakoluhırsızı yakalamaya çalışırken dizini incitti.
Zanlının kimliği belirlendi Arjun takma ad pandit25, Burari’de ikamet ediyor.
Polise göre, Arjun Cumartesi sabahı erken saatlerde bir ATM’ye girmeye çalıştı. Pradhan Encalve ile Kuzey DelhiCCTV’yi önce bir bantla kapatıp sonra parçalarına ayırarak.
Bununla birlikte, Navi Mumbai’de konuşlanmış bir e-gözetim ekibi, sabah 02:00 civarında ATM’nin kurcalandığına dair bir uyarı aldı ve birkaç saniye içinde Polis Komiser Yardımcısı (Kuzey) Delhi Polisinin PCR komuta odasını uyardı. Sagar Singh Kalsi söz konusu.
Komuta odası, daha sonra SHO’yu uyaran kuzey bölgesinin gece kontrolörünü uyardı. Geceleri devriye gezen SHO, hemen olay yerine koştu.
Prasad, “ATM’nin kurcalanmasıyla ilgili bilgi aldığımda gece devriye geziyordum. Pradhan Enclave’deydim ve kask takmış bir adamın arabama doğru koştuğunu gördüm. Ayrıca elinde bir paket vardı” dedi.
Adamla ilgili bir tuhaflıktan şüphelenen Parasad, şoföründen onu engellemesini istedi ve adamın tutuklanmaktan kaçmak için bir kanalizasyona atlamasına neden oldu.
Polis, Prasad’ın adamın bacağını yakaladığını ve sürücüsünün yardımıyla onu zapt ettiğini söyledi.
Polis, kendisine doğrultulmuş bir kamera bulduğunu ve daha sonra 100 metre ötedeki bir ATM’ye girmeye çalıştığını öğrendiğini söyledi.
Siren çaldığında Arjun’un kamerayla ATM’den kaçtığını söylediler.
Şüphelinin yanında kamera görüntülerinin yanı sıra tornavida, pense ve çok amaçlı tornavida bulundu. Polis, ATM kulübesinin içinde, ATM’yi kırmak için kullanıldığı anlaşılan bir kazma, hırsızlık girişiminde zarar görmüş bant ve ATM parçaları bulduğunu söyledi.
Arjun, 394 (soygun yaparken kasıtlı zarar verme), 411 (haksız yere çalıntı mal alma), 186 (bir kamu görevlisinin kamu görevlerini yerine getirmesine müdahale etme) ve 353 (bir memuru görevden ayrılmasını caydırmak için saldırı veya cezai güç) bölümleri uyarınca tutuklandı. IPC’nin görevi), DCP dedi.
Arjun’un daha önce bir önleyici tedbir sırasında tutuklandığı da ortaya çıktı. Polis, uyuşturucu bağımlılığı geçmişi olduğunu ve ailesiyle kalmadığını söyledi.
(PTI girişleri ile)