Prag Hayvanat Bahçesi Kamerun'a yardım etmeye devam ediyor. Eğitimi destekler ve doğayı korur

EnondeR

New member
Prag Hayvanat Bahçesi, Kamerun Orman ve Fauna Bakanlığı'na yardım etmeye devam etmeyi kabul etti. Diğer şeylerin yanı sıra, Kamerunlu çocukların vahşi hayvanlara ve doğaya yaklaşımını değiştirmeye yardımcı olmak için otobüse binen proje aracılığıyla yardımcı olur. Binlerce Kamerun çocuğu zaten yolculuğa çıktı.

Prag Hayvanat Bahçesi Direktörü Miroslav Bobek, “Gorilla Masallarının diğer kopyalarına ek olarak, Kamerun'da Malá Gorilla adlı binlerce yeni eğitim broşürünü dağıttık.” Dedi. Malzemeler Fransızca ve yerel lehçede “Badjué”.

Yayınlar, doğayı korumak için doğayı korumak için öğretilmelidir. Yerel halkın eğitimini savunan papaz Ekoalea, “Bu, lehçemizde basılan birkaç yayından biri olduğunu fark ettiğimizde olağanüstü.” Dedi. Gençler için bu genellikle kültürleri ve dilleri ile ilişkilerini sürdürmenin tek yoludur.

Kamerun Somalomo'daki okulda, ilk çocuklar Prag Hayvanat Bahçesi'nin yeni bir eğitim broşürünü aldı.

Prag Hayvanat Bahçesi temsilcileri DJA korumalı bölgenin yerel koruyucularıyla bir araya geldi. Bir koleksiyon kullanarak Prag Hayvanat Bahçesi'nden önce satın alınan bir araba kullanıyorlar. Muhafızlar arabayı esas olarak düzenli anti -kek devriyeleri için kullanır.

Prag delegasyonu, primatlarla ilgilenen Méfou kurtarma istasyonunu da ziyaret etti. Aynı zamanda bir sokak otobüsünün duraklarından biridir. Yakında bir konaklama ve eğitim merkezi olacak, böylece çocukların geceyi geçirecek ve yeni bilgi kazanacakları bir yer olacak.

“Prag Hayvanat Bahçesi'ne, özellikle genç nesiller arasında eğitimi yaymamıza yardımcı olduğu için teşekkür ediyoruz. Yerel doğanın kaderine bir kez karar verecekler, bu yüzden onlara yağmur ormanının kaçak avcılığının veya kesilmesinin etkilerini açıklamak önemlidir ”diye ekledi Ape Afrika Afrika Rachel Hogan.