PSG penaltıyı kurtardı. Kou Newcastle zuil, video kararını askıya aldılar

uTKu

New member
Ousmane Dembl ceza sahası içinde Valentino Livrament’i kenara koyunca Valentino Livrament onun eline çarpınca penaltı olmayacak gibi göründü ve Newcastle peijje kaynak yaptı.

Jene Marciniak, Tomasz Kwiatkowskho’nun yönlendirmesiyle videodaki tüm durumu gözden geçirdi ve bir süre sonra durumu net bir şekilde değerlendirdi: penaltı vuruşu. Böylece ellere ilişkin kuralın uygulanmasının birçok açıdan belirsiz olduğu bir kez daha doğrulanmış oldu.

Top, eline çarpmadan önce Tino Livramento’nun göğsünden çıktı.

Newcastle’ın Şampiyonlar Ligi rüyasının sonu anlamına gelebilecek bir penaltı kararı. https://t.co/Z3NHBHbouI

29 Kasım 2023, 12:08 pspvek arşivlendi: 29 Kasım 2023, 12:15

Penaltı olduğunu düşünmüyorum. Eddie Howe maçtan sonra çok sinirlendi, eğer önce vücuda, sonra da yüksek olmayan ele vurursam penaltı olmayacağını biliyor.

AP ajansına göre UEFA da haklı olduğunu doğrulayarak Kwiatkowskho’yu San Sebastian ile Salzburg arasında oynanan Şampiyonlar Ligi maçından çıkardı. Videoda onun yerini Almanya’dan Marco Fritz alacak.

AP, UEFA’nın yakın geçmişte vurguladığı gibi, elin yerden sekmesi durumunda elin kenarının kırılmayacağını hatırlattı. Özellikle de beni kaleye şutlamadığında.

Tekrardan göremedim ama umarım doğru karar verilmiştir. Öte yandan nispeten sakin olan Alexander Isak, yargılamamız gerektiğini söyledi.

Newcastle, 24. dakikada attığı golün ardından uzun süre önde kaldı ve Pae’den tüm bu puanları almaya çok az kaldı.

Üzgünüm ama bağlılıklarından dolayı oyunla son derece gurur duyuyorum. Nick Pope seni yakalama konusunda kesinlikle harikaydı. Howe, ikinci yarıda kelimelerin tükendiğini ve mücadele etmek zorunda olduğumuz için tüm takımın rahatladığını değerlendirdi.

Paan ikinci sırada açıkça daha iyiydi. On yedi gol denemesi yaptılar ve birçok kez golü yalnızca iki santimetre farkla kaçırdılar. Geri dönerlerse kimse şaşırmaz. Öyle olmadı ve sonunda zincire kızdılar, bu da daha fazla tartışmaya neden oldu.

PSG’den Ousmane Damble, Newcastle’lı Nick Popo’yu yenmeye çalışıyor

Sonuç bir şakadır. Tarafımıza çok fazla güç yarattık ve kazanmalıydık. Penaltıyı çevirdiğim için mutluyum ama daha fazlasını vermeliydim. Mbapp, “Bazen güçlü olmanız gerekir ama yine de kazanamazsınız” dedi.

Oyunla gurur duyuyorum. Teknik direktör Luis Enrique, “Galibiyeti hak ettik, birkaç bariz hatamız vardı ama penaltıya kadar bundan kurtulamadık” dedi.

Remza, PSG’ye yardımcı olsa da Fransız ekibiyle ilgili hiçbir şey kesin değil. Son turda Dortmund’a giderken, bir yandan da puan tablosunda kendisinden öne geçecek olan Newcastle, evinde AC Milne ile oynayacak.

Kylian Mbappe

Kendimize odaklanmalıyız. Kazanırsak birinci olacağız. Ancak başarılı olamasak bile yine de ilerleyebiliriz. Enrique, grubun durumu kötü ama belki yakında Dortmund’a yerleşiriz, diyor.

Tam tersine Newcastle’ın mutlaka kazanması ve PSG’nin kaybedeceğini umması gerekiyor.

Mme anci altında, vme altında. Kendi sahamızda hâlâ güçlü bir rakibimiz var ama Dortmund’daki maçta Howe’da her şey olabilir.