Rastorgujevse ve Estonyalı sansasyonel oyuncu için gümüş geri dönüş. Baltık Yükselişi Doğdu mu?

uTKu

New member
Baltık temsilcilerinin yükselişi olur mu?

Öyle olsa bile, onların eylemleri özetlenebilir.

Ancak Rastorgujevse'de sansasyonel bir geri dönüşten bahsediyoruz.

Biatlon pistlerindeki faaliyeti, Uluslararası Biatlon Birliği IBU ile birlikte Spor Hakemi tarafından bir buçuk yıl süreyle askıya alındı. Loty, Tikrt'in bir yıl boyunca bir gün bile ikamet yerini bildirmemesi ve dolayısıyla doping kontrollerinden kaçması nedeniyle cezalandırıldı. Mart 2021'den itibaren baştan çıkaramadı. Aynı zamanda 1 Nisan 2020'den itibaren tüm yarışmalardan yeniden diskalifiye edildi, Avrupa şampiyonu unvanını aldı.

Ancak kariyerine son vermedi.

Ve Pazar günü 35 yaşındayken hayatındaki en büyük spor başarısını kutladı.

Benim için gerçekten çok şey ifade ediyor. Arkasında uzun yıllara dayanan çalışmalar var, birkaç kez yanına yaklaştım. Ama sonunda işe yaradı, sevindi.

Pazar gününün sıcağında toplu bir başlangıç yaparak kusursuz atış yapan iki biatloncudan biriydi ve bitişte sadece büyük Norveçli Johannes B tarafından on beş saniye farkla mağlup edildi. İlk etapta Rastorgujevs yanına büyük bir Letonya bayrağı aldı. onun büyük acelesini kutlayın.

18 Kasım 2024, 19:12 pspvek arşivlendi: 19 Kasım 2024, 14:07.

Ancak neşeli bir yaşamın ardından öldü. Söylediklerin çok kötü. Bu yüzden çok fazla konuşmamak daha iyi, diye NRK'nın internet sitesine açıkladı. Kendime odaklanmaya ve neyi başardığımın farkına varmaya çalışıyorum.

Biatlon emektarı olarak ilk kez şampiyonluğu kazanmayı başardı. En kötü pozisyonu her zaman Nový Mst na Morav'daki kısa parkurdaki 19. çukurdu ve altı hata yaptı.

Sprint sonucu? On iki pozisyon tek bir pozisyon olmadan geçti. Dayanıklılık tahliyesi mi? Bronz madalyaya yalnızca bir sıra kaldı. Zirvede Fransız çorbacı Milien Jacquelin'i bile iki hatayla yendi, ancak kendi hesabında yalnızca bir dakika penaltısı vardı.

Rastorgujev'ler bir hevesle bile kaçtılar.

Tüm zaman boyunca mükemmel şekilde yağlanmış bir yağımız vardı, askerlerimiz kesinlikle mükemmel bir iş çıkardı, dedi. Madalya kesinlikle bana, Trenn'e ve takımımızın geri kalanına gidecek.

Rastorgujevs ayrıca Norveçli Tarjei B ile övündü ve kulüpten 35 kuruşluk bir hatıra verdi. Kendisi küçük bir ülkeden, bizden çok daha zor şartlara sahip. Letonya'da çok fazla emekli maaşınız, desteğiniz ve çok fazla karanlığınız yok. Andrejs harika bir iş çıkardı, kesinlikle ilk madalyalarını gönderecekler.

Loty, büyük olaydan elde edilen değerli metali uzun süre bekledi. 2010 yılında Vancouver'daki Olimpiyatlara, bir yıl sonra Khanty-Mansiysk'teki Dünya Şampiyonasına katıldı. Felaketin ardından kariyerine kolaylıkla son verebilirdi ama daha güçlü olmak istiyordu! Hayranlar son koşusunun ardından yorum yaptı.

Eşim bana yardımcı oldu. Rastorgujevs, eğer bende olmasaydı, boynumda gümüş madalyayla burada durmazdım, dedi.

Norveçliler olmasa daha mı iyi? Sansasyonel!

Doğum yaptıktan sadece bir ay sonra sprintte beşinci olan meslektaşı Baiba Bendiková ve Estonyalı kadınlarla birlikte Baltık biatlonunun patlamasını üstlendi. Fransızların zorlu mücadelesinde ikinci madalyayı alamadılar ancak cumartesi günkü tafette dördüncü çeyreği kutlamanın ne kadar eğlenceli olduğunu gösterdiler.

Buna saygı duyulmalı ve tamamen hak edilmelidir. 14. tafetadan itibaren son yarıya kadar pek çok kişi onun madalya için mücadele edeceğini beklemiyordu.

Ulaşamadık ama dördüncü sıra bütün pencerelerimizi kaplıyordu. Estonya için tarihi gün! Son kesimde Alman Sopja Schneiderová ile savaşı kaybeden Johanna Talihrmov'u kutladı.

Potansiyelimizi kullanıp senin işini bitireceğimizi umuyordum. Ve iyi olduğu ortaya çıktı, Tuuli Tomingasov yaşadı, dünya şampiyonalarında Estonya'nın en iyi sonuçlarına o baktı.

Sırtüstünde en iyi plakayı tamamladı ve hatta toplu bir başlangıçla önde sekizinci oldu. Daha fazlasını istedim ama sezonun geri kalanında da hücum denemelerinin devam edeceğinden emin olduk.

Novho Msta'dan pesto hoş olmayan bir kaka aldı. Dayanıklılık baştan çıkarmada altı sıra bile övündü, ancak belgeler sonucunda ismine bir yıldız işareti eklendi.

İçin?

Tuuli diskalifiye edildi! devin sesi duyuldu. Estonyalı kadın da ayakta dururken başının altına bir parça ses kaydırdı ki bu da kurallara göre yasak. Yeterince şarkı içiyordum, diye sordu Tomingasov. Ve böylece tatlı bir ziyafet çekmeye karar verdi.

Şampiyonadan önce zihinsel durumu iyi değildi. Fiziksel açıdan onun için endişelenmiyordum ama kaybolan özgüvenimi yeniden kazanmak çok zor. Antrenör Indrek Tobreluts, Tuuli'nin sinirlerinin güçlü olduğunu açıkladı.

17 Kasım 2024, 17:21 pspvek arşivlendi: 19 Kasım 2024, 15:24.

Bireyselde birinci, toplu startta ise on ikinci sırayı kutlayan Estonya takımında Tomingasov'un yanı sıra bir yaş küçük Regina Ermitsov da parladı.

Eğitimin son turunda beni düşündüğüm gibi aradılar: Bu nasıl mümkün olabilir? güldü. Tamamen çılgınca ve sevimsiz.

Bu yüzden telaşları Estonya web sitelerini sular altında bıraktı. Ampiont'tan önce Norveçlilerden daha iyi olacağımızı kim düşünebilirdi? Bu bir hayal değil, bir gerçek. Sansasyonel! gazeteyi parlattılar.

Baltık denizinin tadını çıkarmaya devam etmelerini sağlamak için Letonyalılar ve Estonyalıların cenazenize gitmesine izin verin.