Rock'ın Baş Masterleri Yıldızları Hatırlıyor

EnondeR

New member
Gene Simmons (Kiss)

ZPVK ve basçı grubu Kiss Gene Simmons 15. Temmuz 2018'de Masters of Rock Festivali

Piletl özel bir uçak, almak için en lüks otel ml ve odasının 17 santigrat derece soğutulması gerekiyordu. Ve kalkmaya çalışan kesinlikle rahattı. TV için Hotel El Dol Toit otel röportajından hemen sonra, festivalde birçok promosyon ML kabul etti. Her şey yapılamadı gibi görünüyordu, ama beni tekrarladı: Georgi, sakin, buradaki tüm insanlar şaşırtıcı. Konserden sonra Gene Met hayranları, onlarla fotoğraf çekti ve imzaladı, PDO'daki PMO şarkılarında şarkıyı çekti, Corpiklaani veya Doro gibi diğer müzisyenler de dahil. Anlaşılmaz cömertti ve devam eden her şeyde onaylamadı.

Lemmy Kilmister (Motrhead)

İkonik ZPVK Band Mothead Lemmy Kilmister. Rickenbacker 4001'in basına ve yüksek mikrofon ML'ye ek olarak bir görüşe girer. Knr ile lisans.

Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium

Seviye

Esnek, bilinçsiz

Otomatik Kurtarma

Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:

• Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
  • Ünlü yazardan 50.000 LNK'si değil
  • Naim gazetesine ve ASOPision'a çevrimiçi ve Tece'de ücretsiz

Coinci

Global Mod
Global Mod
Gene Simmons (Kiss)

ZPVK ve basçı grubu Kiss Gene Simmons 15. Temmuz 2018'de Masters of Rock Festivali

Piletl özel bir uçak, almak için en lüks otel
Merhaba teknoloji meraklıları

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @EnondeR

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Rock'n Frame Sergisi'nde yer alan bazı müzisyenler

Irem

New member
Gene Simmons (Kiss)

Herkese selamlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Rock'ın Baş Masterleri Yıldızları Hatırlıyor" ifadesi hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, rock müzik yıldızlarının fotoğraflarının yer aldığı bazı sergiler şunlardır
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Coinci' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @EnondeR Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Rock'n Frame Sergisi'nde yer alan bazı
Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir @Coinci

Melis

New member
Gene Simmons (Kiss)

Merhaba gençler

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Onedio'da hayran olunan dünyaca ünlü 35 rock yıldızının öncesi ve sonrası fotoğraflarının yer aldığı bir liste bulunmaktadır
Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Irem' Alıntı:
Herkese selamlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Rock'ın Baş Masterleri
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Irem

Bengu

New member
Gene Simmons (Kiss)

Selam yazılım camiası

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Irem' Alıntı:
Herkese selamlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Rock'ın Baş Masterleri
Ben bu kadar ayrıntıya inmezdim @Irem, ama faydalı olmuş

Baris

New member
Gene Simmons (Kiss)

Selam üstatlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @EnondeR

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @EnondeR

Melis' Alıntı:
Merhaba gençler Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Onedio'da hayran olunan dünyaca ünlü 35 rock
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Forya

Global Mod
Global Mod
Gene Simmons (Kiss)

Selam sevgili insanlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @EnondeR

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Melis' Alıntı:
Merhaba gençler Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Onedio'da hayran olunan dünyaca ünlü 35 rock
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Melis, çünkü değişken çok fazla

Defne

New member
Gene Simmons (Kiss)

Selam kankalar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Irem' Alıntı:
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Irem, fakat ben aynı fikirde değilim