Roland Garros çeyrek finallerinde Djokovic ve Sinner, Pegula sansasyonel olarak düştü

uTKu

New member
Enskm'de Sekiz Fare Coco Gauffov Pehrla Jekatrin Alexandrov 6: 0, 7: 5 ve Svtov Üç Jessica Pegulaov Sensan 361'e yenik düştü.

TVrtfinle Tyhra'da Kateina Siniakov, çift ortak Taylor Townsend, TMEA Babosov ikilisi, Luisa Stefaniov 6: 7, 6: 3, 6: 4.

Djok zorlar zvereva

Djok ile Norrio ile iki kez ve zor bir saatle başa çıktı. Roland Garros'ta üç bölgeli ter ile tarihte ikinci tenis oyuncusu oldu; STA'nın Tero Pokoil'deki sınırı ilk kez turnuvada turnuvaya, şimdiye kadar Avustralya Açık'ta (99).

Novak Djok, Cameron Norrio ile bir düelloda bir DER'de şiddetli bir ısırık.

Çok güzel, ama 101 VTZSTVI LEP, mahkemede yenmek. M Jet turnuvası bitmedi. CTM tarihte olacak ve tarihe burada olacak. Umarım yardım edip oraya varırım, dedi.

Kalede, UTK bu konuşlandırılmış Alexander Zverev. Losk Finalista ve Tet HR SVTA, Skrei Dutch Tallon Grieksepoor boyunca 6: 3, 3: 0'da ilerledi.

Günahkar bir seti kaybetmeden devam ediyor

İlk HR SVTA günahkarında bir egemen verdi. Açıkçası, Rus Rubljova 6: 1, 6: 3, 6: 4'ü yendi ve DL seti kaybetmeden devam ediyor. Semifinle'de bırakılan üç günlük Grand Slamov Ampion, PIPS 18.

Jannik Sinner VTZ der.

Rakibi bir Bublik olacak, Ptho'nun Dragon'u dağıttı ve Grand Slamv Tvrtfinle'ye ilerledi.

Kazakhstn'den yirmi -yedi -yevil tenis oyuncusu, sadece Clay'in çalılarındaki çalıya hiç bir köpek türü yoktu, İngiliz rakibini 37 Krasy'yi kapladı. Hayatımın en iyisi olduğu gerçeği. Teka, sahada bir balon çıkardı.

Gauffov Kanra Alexandrovov'u gözden kaçırdı

2022'den itibaren turnuvanın finalisti ve SVTOV Two Gauffov son on kişiden dokuzunu kazandı. Ön turlardan Çek tenis oyuncusu Tereza Valentov ve Marie Bouzkov, setin kaybı olmadan Grand Slam'ın sınıfına devam ediyor. Pedoland Garros, Madrid ve M.'deki son kil turnuvasındaydı.

Gauffov, Bouzkov'a karşı bir tetm bisikletinde olduğu gibi aynı şeylere sahipti. Alexandrovova ilk sette sadece 14 fifth'e izin verdi ve J Kanra'yı gözden kaçırdı. İkinci sette, 4: 3'ü bir mola ile çalıştırmasa da, bir Gamu'da rakip tekrar hizmet aldı ve metro mebolunda ter değiştirdi. İkinci Semifinle'ye ilerleme mücadelesinde, Madison Keys ile EC Amerikan düello.

Coco Gauffov

Coco Gauffov

Sensation Boissonov: O mm'yi aldım

Otuz bir yıl Pegulaov, ANCI'yi maksimum 2022 olan TVrtin'e doğru ilerlemek için kullanmadı. Karie'nin Grand Slam'ında aynı anda oynayan Mlad Boissonov'un dokuz yılı maksimum hareketi taşıdı.

Fransız, ikincisinin ve teto setinin sonunun tadını çıkarmaya karar verdi ve içlerinde Klov, Devt He'deki mola tarafından kazanıldı. Dramatik Tet Sad'de, Nskok atladı, 4: 4 TVRT Brejkbol eyaletinde kullanılan. Ter ter deldi ve ilk Mebol değişti.

Lois Boissonov Emotivn Slavtn tvrtfinle Roland Garros'a ilerliyor.

Ne BT bilmiyorum ama biliyorum. Bu Mahkemede böyle bir ASN atmosferinde HRT, görüşmede silinmiş, anlaşılmazdı. Philippe Chatrier'in baş mahkemeleri ilk kez oynadı. MM olduğunu söyledim. Tesadüf dışarıdan güçlüydü, ama bir süre sonra harika olduğunu düşündüm ve hepsini koydum. Bu mahkemede CTM, Estou'daki Estou ile karşılaşan Boissonov, Rusya Mirra Andreyev'i konuşlandırdı.

Sekiz yıllık Rusya, Roland Garřil'de Loska Semifinl Ast'ı savunuyor. Mondl'da Darjou Kasatkin 6: 3, 7: 5'e yükseldi, Kateina Siniakov'un pedil pedilinin pedil pedilinin saat 2: 13'ün arkasındaki pedil turundan arttı.

Mirra Andreyevov önceden tvrtfinle Roland Garros'a sevinir.

Tenis Grand Slam Roland Garros, Pai'de

Clay, sübvansiyonlar 52,7 milyon Euro

MUI
Bekarlar – 4. Tur:

Zverev (3 -nm.) – Griekspoor (Niz.) 6: 4, 3: 0
Djok (6 -srb.) – Norrie (Brit.) 6: 2, 6: 3, 6: 2
Günahkar (1-it) -rubljov (17-rus.) 6: 1, 6: 3, 6: 4
Bublik (Kaz.) – Draper (5 -brit.) 5: 7, 6: 3, 6: 2, 6: 4

ena
Bekarlar – 4. Tur:

Gauffov (2-usa) -Alexandrovov (20-rus.) 6: 0, 7: 5
Boissonov (Fr.) – Pegulaov (3 -usa) 3: 6, 6: 4, 6: 4
M. Andreevov (6-rus.)-Kasatkinov (17-Aust.) 6: 3, 7: 5
Keysov (7 -usa) – Baptisteov (ABD) 6: 3, 7: 5

Tyhra – 3. Tur:
Beguov, WickMayerov (Rum./Belg.) – SiskovRachimovov (R/Rus.) 4: 6, 6: 4, 6: 3
Siniakov;

Junioi
Bekarlar – 1. Tur:

Schnhaus (nm.) – Kumstt (15-R) 6: 4, 5: 7, 6: 4
Tyhra – 1 Tur:
Boogaard, Ivanov (5 -niz./bulh.) – KumsttSchnhaus (r/nm.) 4: 6, 7: 6 (7: 4), 11: 9

Gençler
Bekarlar – 1. Tur:
Valdmannov (R)
– Lagaevov (Kan.) 4: 6, 6: 2, 6: 2
2. Tur:
Fajmonov (R)
– Frodinov (15-usa) 6: 4, 6: 3

Tyhra – 1 Tur:
A. Penickov, K. Penickov (2 -usa) – FajmonovBlackov (R/Brit.) 6: 2, 6: 2