Kuzey Moravya'nın gururu Jablonec'e ve dolayısıyla milli takımda oynama fırsatına nasıl ulaştı? Yol, köpeği birçok ara duraktan geçirdi, hatta biri Almanya'daydı. Orada bir Michelin restoranında çalıştım, ardından Çek Cumhuriyeti'ndeki Hrub Skle'den çalışma teklifi aldım. Jablonec'e kısa bir mesafe var, kariyeri boyunca dünyanın etrafında uçacak.
Kucha'da bu tür çantalardan önemli sayıda vardı ve bunlardan biri Pindler's Mln'deydi. Bayan Junior oraya başvurdu ve ben de o zaman benzer büyük bir etkinlik üzerinde çalışmaya başladım. Sonra Prag'da Miss Aerobics vardı, şefin adı çeşitli karışıklıkların bir örneğiydi.
Bu yüzden bir şekilde zayıf iki kişinin ağırlığının, en iyi sporcuların ağırlığından yeterli olduğunu varsayıyorum. Elbette, kızlar temelde sadece tuzludur. Ama ne kendisi ne de Euro'daki bir futbolcu göbeğini mumla doldurup bunun bedelini yem pastasıyla ödeyemez.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Aptallık etme
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 178 K
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 446 K
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
Kucha'da bu tür çantalardan önemli sayıda vardı ve bunlardan biri Pindler's Mln'deydi. Bayan Junior oraya başvurdu ve ben de o zaman benzer büyük bir etkinlik üzerinde çalışmaya başladım. Sonra Prag'da Miss Aerobics vardı, şefin adı çeşitli karışıklıkların bir örneğiydi.
Bu yüzden bir şekilde zayıf iki kişinin ağırlığının, en iyi sporcuların ağırlığından yeterli olduğunu varsayıyorum. Elbette, kızlar temelde sadece tuzludur. Ama ne kendisi ne de Euro'daki bir futbolcu göbeğini mumla doldurup bunun bedelini yem pastasıyla ödeyemez.
Rudolph Jurigaulusal karanlığın mutfağıKosova'da menümde kuzu pirzola vardı. Sabahtan beri et istiyordum ama gösteremediler. Veeemiden iki saat önce kapı eşiğinde omzunda yeni kesilmiş bir koyun taşıyan bir adam gördüğümde kalp krizi geçireceğimi sandım.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Aptallık etme
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 178 K
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 446 K
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
- Tanınmış yazarlardan 50.000'den fazla premium bağlantı
- Gazete ve dergilerimize online ve ücretsiz erişim