sadece Kutn Hora tarikatı intihar etti. Beni öldürdükleri bir ritüel vardı.

EnondeR

New member
Ayin birkaç gün sürdü ve fiziksel şiddet içeriyordu. Elli dokuz yaşındaki Jim H. hastalandı ve yere yığılmaya başladı, Kutnohorsk zubaka tarikatının kadın üyesi Magdalena iferov ve arkadaşı Irena Stejskalov onu acil servisi aradıkları yerden Kutnohorsk yüzme stadyumuna götürdüler. Ancak Mue onu kurtaramadı.

İkinci olayın ayrıntıları MF DNES TODAY tarafından açıklandı. Şimdi iRozhlas.cz sunucusu başka bir adamın ölümü hakkında bilgi verdi. Orman ritüelini kontrol etmek için tarikatın düvelerini yanına alması gerekiyordu.

Ancak kararlaştırılan buluşma yerine gelmedi. Kriminal müfettişler cesedini Kozojedy ve Truba köyleri arasında buldular. Tarikatın bazı üyeleri intihar ettiğini itiraf etti. Onlara göre orman ritüeline bu şekilde katılmak zorunda kalacağından korkmuş olabilir.

Kolnt kriminologu elli yaşında bir adamın ölümünü araştırıyor. Bu bağlamda ellerinde olmayan birçok bilirkişi görüşü hazırlatmışlardır. Merkez Polis sözcüsü Vlasta Suchnkov, bu nedenle trenin olay günü kapalı olmadığını ve hala çalıştığını söyledi.

kadınlar çığlık attı ve ceset kayboldu

Geçen yıl, kendini kütüphaneci ve tarikatın lideri ilan eden Richard Iffer da tutuklandı. Kapağa göre, iki takipçisi Kutnohorska zubaka ile Litele ve bval tlocvikka’nın ortağı tarafından öldürüldü.

Zubaka, kurbanın gönüllü olarak yuttuğu neşter ve sakinleştirici ve sakinleştirici Rivotril gibi ilaçlar hazırladı. Mu daha sonra kıyafetlerini çıkardı ve yatağa uzandı. Onu sonsuz seven Zubaka, dünyayı terk etmesine yardım etmeyi reddetti ve cüzdanı da açmak istedi ama sonunda bir neşter aldı ve kulaklarında, daha sonra sırtında da bir arter deldi. Pot ortağının yanına uzandı.

İkinci kadın bir mum yaktı ve yatağın kenarına oturdu. Ob daha sonra çığlık attı ve onlara söz verdiği gibi bedeni ortadan kayboldu. Olay olmayınca mayınlılar ertesi gün polise gitti. kadınlar suçu itiraf etti, ancak savunmaya göre sadece kocanın ölme isteğini yerine getirdiler.

iffer, çevresinde ondan sonsuza kadar şüphe duyan bir insan mezhebi yarattı. Düzenli Pazar ve Pazartesi seanslarına gittiler ve gurularına emekli maaşı gönderdiler. Ona yüz binlerce hatta milyonlarca plaket verdiler. Bazı kadınlar bizimleydi ve bir ilişkisi vardı.

Magdalena ifferov, ilk dişsiz kadındı. Litel onun ilk evcil hayvanıydı. Onunla evlenmemesine rağmen, orijinal adını onun olarak değiştirdi. Ancak Litel sık sık kibirli davrandı ve onu sert bir şekilde cezalandırdı, psikolojik olarak eziyet etti ve dövdü. Geceleri uyumasına izin verilmedi ve partneri uykuya daldığında, onun yatağının yanında olması ve uykusunu izlemesi gerekiyordu.

Beni onunla ormana gitmeye zorladı, orada kıyafetlerimi çıkarmak, her şeyimi ona vermek zorunda kaldım ve beni orada çıplak bırakıp uzaklaştı. Ağlıyordum, salıverildim, oradan çıkmamın hiçbir yolu yoktu. Bunu hak ettiğim için kendimi suçladım ve içten içe nasıl değişeceğimi bulmaya çalıştım. İntihar düşüncelerim vardı, Magdalena Ifferov polise raporda söyledi.

Sadece tarikattan milyonlarca

Çıplak diş, dün tarikat üyesi bir arkadaş tarafından ormanda bulundu. Apartmanda çocukla ilgilenen kadınlardan birinin, aradığında onu temizlemeye ve yıkamaya gitmesiyle ilgili.

En sadık ikinci kişi, mezhepler nedeniyle ailesini tamamen reddeden sanık kadınlardan biri olan emekli Irena Stejskalov’du. Onu Iffer’ın mezhebinden kurtarmaya çalışan çocukları ve torunlarıyla arası bozuldu.

Tarikat içinde çok güçlü bir konumu vardı. Iffer asla ona tek başına küfretmedi, sesini asla yükseltmedi. Onun için altın bir yumurtaydı. Maliye Bakanlığı DNES’in bulgularına göre, Irena Stejskalov geçmişte kazançlı arazileri restore etti ve onlardan çok para aldı ve bunun bilinen yüzünü (tam olarak 27 milyon kron) Iffer’e gönderdi.

Polis onu sorgulamaya başladığında, önce karaktere hayran kaldı, dünyayı gönüllü olarak terk etmeye karar verdiği gerçeğine büyük saygı duyduğunu söyledi, ancak birkaç gün gözaltında kaldıktan sonra o da onun korkunç deneyimlerini anlatmaya başladı.

Ve şimdi Richard’ın ne kadar acımasız olduğunu, ne kadar büyük bir zulme sahip olduğunu anlıyorum. Stejskalov, örneğin Jim H. ve Arnot M.’ye itaatsizliğin cezası olan bacaklarındaki 100 beni almalarını emrettiğinde ifade verdi.

litele iffer’in ölümü

ne olduğunu biliyorum

• Rapora göre Prag’da bir apartmanın bodrum katında iki kadın Richard Iffer’ı 4 Ocak 2018’de 00:45 ile 02:00 saatleri arasında öldürdü.
  • Zubaka Magdalena Ifferov, ortağına ilaç ve bazı aletlerle yetecek kadar sağladı, diğeri sarıldı, Irena Stejskalov, üçünün kararlaştırılan varış yeri ile Kutn Hora’dan içtiği belirtilen adresteki dairesini sağladı.
  • Zubaka Magdalena iferov, kocası Rivotril’i sakinleştirici ve yatıştırıcı etkilerle verdi. Ona isteyerek bu ilacın sayısız tabletini verdi. Lkaka, kocasını kurtaracak bir lütuf vermek istedi ama kocası buna izin vermedi.
  • Richard Iffer yağı içtikten sonra soyundu, yatağa uzandı ve bayıldı. Karısı sağ bileğine en az iki lokal anestezik (anestezik Supracain) enjekte etti. Daha sonra, bir santimetre bıçağı olan hafif bir neşter ile sağ bilek bölgesinde bir bıçak yarasına neden oldu. neşterin bıçağı rn’nin derinliklerinde kaldı.
  • Kan yaradan yavaşça aktığı için, kadınlar önceki lokal anestezi uygulamasından (opt Supracain) sonra eldeki arteri kapatmaları konusunda anlaştılar.
  • Zubaka ifferov, liteli’nin sağ bacağına Supracain anestezisi enjekte etti ve bacağını bir neşterle deldi. Ona göre, genel anestezik Propofol’ü sol ön koluna dirsek yuvasının yakınından enjekte etti. Bu arada, Irena S. kanı kumaşlara ve bir el bezine dokuyarak yakalamaya çalıştı. Birkaç dakika içinde hasta akut Propofol zehirlenmesinden öldü.
  • Sanık kadınlar, apartmanda ölen adamın yanında kaldı. Magdalena ifferov yatakta onun yanına uzandı, Irena Stejskalov da yanlarına oturdu. Sonra birlikte ağladılar ve ölümünden önce onlara söz verdiği gibi ceset ortadan kayboldu. Ertesi güne kadar apartmanda bu şekilde kalmışlar ve ceset kaybolmayınca sanıklar ortalığı temizlemiş, yıkanmış, giyinmiş, yemek yemiş ve saat 15.40’ta hepsi bizzat polise ihbarda bulunmuştur.
  • Propofol uygulamasından sonra köstebek tarafından profesyonel yardım alınarak kurbanın ölümü önlenebildi. Ona burada bir çanta vermediler.