Samuelsson, stersund’da Sthak’ı mağlup etti, Vclavk yirmi sıra kazandı

uTKu

New member
Yoldayken Vclavk, koşucular arasında bitiş çizgisine ulaşan son kişi (54 puanla) oldu. Başlangıca kıyasla 20 sıra yükselerek temsilcilerin en iyisi oldu.

Stac onu baştan çıkar

çevrimiçi rapor

Beşinci kata çıktı ve mükemmeldi, sağlam duruyordu. İlk birkaç puanı kaçırmadı ve ayakta sıkışıp kaldığında iki kez hücumu saha dışına gönderdi ve ceza dairesine gitmek zorunda kaldı.

son öğenin kodu, ancak aksi halde olası müşteriyi olumlu olarak değerlendirmek zorunda kalacağım. O sıfırlardan geri dönmesi gerekiyor. Köstebek, T Sport’ta işini bitirdikten kısa bir süre sonra, “Umarım bunu başka yerlere de taşıyacağım” yorumunu yaptı.

Bu oturumdan sonra Vclavk bu kurulda ilk sırayı bile aldı ancak sonunda bir şeye üzüldü. Kadopdn, 34. sırada bitirerek bu sezon Dünya Kupası sıralamasında ilk puanlarına ulaştı.

En hızlı teslimat

1.Strelow (NM) 1:38.3
2. Srum (Norveç) 1:39.8
3. Jacqueline (Fr.) 1:41.3
4. Giacomel (It.) 1:42.0
5. Makarov (Küçük) 1:42.9
22. Mareek (R) 1:54.0
46. Karlk (R) 2:08.9
50. Vclavk (R) 2:10.7
51. Besleme (R) 2:11.1

Muhtemelen herkes gibi ben de bu işi bitirmek istiyordum. Bu don bir enayi. Ama stelnica’da konuya doğrudan girdim, diken gibi gıcırdatmaya çalıştım, diye devam etti Vclavk değerlendirmesine.

Onun yanı sıra Karlk 36’ncı, Krm ise 37’nci oldu. Ancak deneyimli Króm, başlangıca göre gelişme gösterdi (25). Yarı noktada bir hata yaptı ve dördü doğru olmak üzere beş hata yaptı. Karlk toplam 100 kez yanıldı.

Ben beceremedim, benden iyi bir performans değildi. o ayakta kalan hatalar çok fazla. Penaltı attım ve o da beni böyle bir sonuca mahkum etti, stersund’da son farkı sızıntısız değerlendirdi.

Jon Mareek, üç puan farkla atladığı başlangıca kıyasla 42. sırada üç hata yaparak bitiş çizgisine ulaşan son isim oldu.

Kazanmak için, taraftarların büyük alkışları arasında, hızlı oyuncu Samuelsson, ev sahibi takımı yakaladı ve ev sahibi takım, tüm bu muhteşem hatalara rağmen sonunda Almanya’dan uzun süredir beklenen Nawrath’ı çekip geçti.

Cumartesi günkü sprint yarışında Nawrath mükemmel bir şekilde öne geçti, üst bölümlerde hiçbir hata yapmadı ve öndeyken startta on dokuz saniyelik bir sıçrayışla bunu telafi etti ve ikiye katladı. Liderliğin ikinci yarısında Samuelsson’a faul yaptı ve bu faulden faydalandı.

Sonunda, Alman sadece birinciliği kaybetmekle kalmadı, aynı zamanda kendisini geride bırakan Nor Christiansen’den önce ikinci bitirmek zorunda kaldı.

Nasıl oldu?

sizler başlangıçtasınız. Krm, Karlk, Mareek ve Vclavk stacha liderliğine hak kazandı. Sadece Jakub tvrteck eksikti, tek yer farkla kaçırdı. Cumartesi günkü sprintte ilk onun on saniye gerisinde kaldı.

Ldr ilk başta hatasız. Alman Nawrath başarılı sprintine devam etti ve ilk durakta beş turun tamamını tamamladı. Tarjei B’yi kesin vurdu, en yakın takipçiye penaltı turu verdi.

Karlk yukarı çıktı. Krm bir kez daha ıskalasa da kaldı ve kusursuz şutlar atarak mükemmel bir uyum sağladılar. Karlk en iyi pozisyondan ikinci tura yükseldi ve ancak 41. sıradan onuncu sıraya yükseldi.

En hızlısı

1. J.B (Norveç) 26:39.1
2. Samuelsson (emekli) +2.8
3. Dale-Skjevdal (Norveç) +10.1
4. Christiansen (Norveç) +15,1
5. Khn (Nm.) +20.0

23. Karlk (R) +1:04.5
24. Vclavk (R) +1:06.9
25. Besleme (R) +1:07.0
38. Mareek (R) 1:33.5

Vtz Sthaky bir sıçrama yapıyor. On ter, on zsah. Nawrath tırmanışta çok iyi ustalaştı ve atlayışını ilk pozisyona taşıdı. Samuelsson hızlı bir rota çiziyor, birinci ve ikinci turda bir şut kaçırdığı için hırslarına fren yapmış olmalı.

Karl bile yanılmaz. Stelba’yı en iyi, on vuruştan sonra Vclavek ile ilk yirminin görüş alanına giren Karlk kazandı. Yani Krm devrenin ikinci yarısını kazanırken Mareek ise iki ceza devresinden geçmek zorunda kaldı.

Nawrath dv anci. Alman oyuncu ilk başta ıskaladı ancak Samuelsson ilk seferde hatasız şut çekti. bu sayede ikinci sıraya yükseldi ve Alman çorbasıyla aradaki farkı yaklaşık on altı saniyeye kapattı.

Vclavk sıfır teyzeye yazdı. Karlk ilk ayaktaki üç hatayla iyi liderliğini mahvederken ve Krm iki hata yaparken, Vclavk başarılı hamlesini kusursuz bir üst pozisyonla sürdürdü ve ilk sıranın en üst sırasına sıçradı. Mareek bunu böyle vurdu.

Elektrikle ilgili dram. Samuelsson pistte Nawrath’ı yakaladı ancak ikisi de son durakta bir kez ıskaladı. Her iki takım da penaltı turunu aynı şekilde terk etti ancak pistte daha hızlılar.

Sonunda Vclavk krou bile. Vclavek, diğer pedalların aksine son yarıyı kazanamadı, bu kez iki hata yaptı ve ilk kez ceza dairesine gitmek zorunda kaldı. Pesto bana çok sert vurdu. Krm tribünde iki hata yaptı, Karlk ve Marek ise bir kez kaçırdı.

Dotaen geri dönüş vda. Samuelsson kalitesini doğruladı ve son devrede liderlik mücadelesinin kendi lehine olduğuna karar verdi. Cumartesi günkü sprintte Nawrath beş saniyelik bir farkla ikinci oldu.

Stersund’da (Vdsko) biatlonda SP

Stac zvod mu (12,5 km): 1. Samuelsson (vd.) 31:38.4 (3 ceza devresi), 2. Nawrath (Nm.) -5.1 (2), 3. Christiansen -7.2 (1), 4. T.B -29.6 (1), 5 Strmsheim (Vichni Nor.) -38.2 (2), 6. Ponsiluoma (vd.) -42.5 (2), …34. Vclavk -3:23,4 (2), 36. Karlk -3:37,5 (4), 37. Krm -3:39,8 (5), 42. Mareek (vichni R) -3:48,4 (3).

Prb poad (21 potansiyel müşteriden 3’ünden sonra): 1. Nawrath 177, 2. Samuelsson 176, 3. T.B 140, 4. Strelow (Nm.) 125, 5. Strmsheim 125, 6. Christiansen 120, …26. Krm 47, 40. Mareek 13, 46. Vclavk 7, 49. Karlk (vichni R) 5.