Karanlık çöküyor ve konuşma bir çıkmaza giriyor.
Sizi Luka'nın Malta'ya karşı milli takımdaki ilk maçına götüreceğiz. Biraz vahşi değil mi?
Erv: Bu kadar. Takım arkadaşlarım motive olmuştu, ben de kendime şunu söyledim: Sakin olacağım. Ve gerçekten öyleydim! Ancak o zaman Malanlardan birinin işini biraz daha zorlaştırabildim. Özür dilemeye gittim, göğsüme vurdu, kırmızı kart verdi.
Ve gözetlemeyi seviyordun.
Erv: En çok da düşmemem gerektiğini söyledim, böylece kimse beni taklitle suçlamazdı.
Dudra: Daha önce bankına ne koyduğumu hatırlıyor musun? ve iki yıl içinde üzerime yaklaşık beş ervench geldi. Seni pislik, sana gelirse oraya koşacak ve 4 dakika sonra çok güzel olacak.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Aptallık etme
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 178 K
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 446 K
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
Sizi Luka'nın Malta'ya karşı milli takımdaki ilk maçına götüreceğiz. Biraz vahşi değil mi?
Erv: Bu kadar. Takım arkadaşlarım motive olmuştu, ben de kendime şunu söyledim: Sakin olacağım. Ve gerçekten öyleydim! Ancak o zaman Malanlardan birinin işini biraz daha zorlaştırabildim. Özür dilemeye gittim, göğsüme vurdu, kırmızı kart verdi.
Ve gözetlemeyi seviyordun.
Erv: En çok da düşmemem gerektiğini söyledim, böylece kimse beni taklitle suçlamazdı.
Dudra: Daha önce bankına ne koyduğumu hatırlıyor musun? ve iki yıl içinde üzerime yaklaşık beş ervench geldi. Seni pislik, sana gelirse oraya koşacak ve 4 dakika sonra çok güzel olacak.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Aptallık etme
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 178 K
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 446 K
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
- Tanınmış yazarlardan 50.000'den fazla premium bağlantı
- Gazete ve dergilerimize online ve ücretsiz erişim