‘Sanjay Raut şizofreni hastası’: Eknath Shinde’nin oğlu Milletvekili Shrikant Shinde, Sena (UBT) liderine saldırı sözleşmesi iddialarını yalanladı |

EnondeR

New member
THANE: Maharashtra Başbakanı Eknath Shinde’nin oğlu Parlamento Üyesi Shrikant Shinde Perşembe günü, Shiv Sena (UBT) Milletvekili Sanjay Raut’a, Raut’a saldırması için Thane’de bir gangsterle sözleşme yaptığına dair iddialarda bulunduğu için saldırdı.
Shinde, “Sanjay Raut, Maharashtra için çok önemlidir; eyaletin sabah eğlencesi onsuz olmazdı, bu yüzden onun için çok endişeleniyorum. Şizofreni gibi psikolojik sorunları var” dedi.

Meenakshi Shinde şikayette bulununca Sanjay Raut için daha fazla sorun

Meenakshi Shinde şikayette bulununca Sanjay Raut için daha fazla sorun

Dr. Shinde, Sanjay Raut’un iddialarına ilk olarak Ambernath’taki Shiv Tapınağı güzelleştirme projesiyle ilgili bir basın toplantısında yanıt verdi.

Shrikant, Raut’ta bir kazı sırasında düzenlediği basın toplantısında, “Raut ilk başta kendisini öldürmek için bir sözleşme verildiğini söyledi, ancak polis ifadesini aldığında kendisine mürekkep atılabileceğini bildiğini söyledi. Bunu kimin söylediği sorulduğunda, Samna’da çalışan Chindarkar’ın adını aldı ve polis Chindarkar’ın ifadesini aldığında, herhangi bir isim vermediğini, sadece Sanjay Raut’a bir olay olmasın diye dikkatli olmasını söylediğini söyledi. Mürekkep gibi atılabilir veya itilebilir”.

Dr. Shinde, “Her iki kişinin ifadesinde çok fazla çelişki var. Bu olayla ilgili polis soruşturması başlatıldı ve Başbakan da konuyla ilgili soruşturma talimatı verdi.”

Devam etti: “Sanjay Raut için çok endişeliyim ve ona da sempati duyuyorum. Çünkü her sabah uyanıp Seçim Komisyonu’nu, bazen mahkemeyi, bazen de iktidar partisini suçlamaya devam ediyor. Ortopedi cerrahı olmama rağmen bir doktor olarak böyle hayali bir dünyada yaşadığı için şizofreni diye bir hastalığa yakalandığını hissediyorum.”
Raut Salı günü polise, CM Shinde’nin oğlu ve milletvekili Shrikant Shinde’nin “yaşam tehdidi” hakkında bir mektup yazdı.
Raut, “Lok Sabha üyesi Shrikant Shinde, Thane merkezli bir suçlu Raja Thakur’a beni öldürmesi için bir ‘supari’ (sözleşme) verdi. Bununla ilgili bilgileri doğruladım. Sorumlu bir vatandaş olarak sizi bilgilendiriyorum.” kopyaları konut portföyünü yöneten Baş Bakan Yardımcısı Devendra Fadnavis’e de gönderilmiş olan Mumbai Polis Komiseri.