Şans da öküzün üzerine düşer, diye güldü kazanan. Dünya Kupası biletleri iki bilişim çalışanı tarafından kazanıldı

uTKu

New member
Bu harika. Hokey dünya şampiyonasına çok erken gideceğim. Ampiont'un Esk'e son kez geldiği dönemde ne bu yıl ne de dokuz yıl önce oradaydım. Kesinlikle bir galibiyet olacak, diye yanıtladı Ondej Remo, yalnızca Pazartesi günü Finlandiya ile Danimarka arasındaki düelloya gidecek.

Bl hokeyle ilgilenmiyor, Bay Ondej ise hâlâ eğlence için oynadığı basketbolla ilgileniyor. Ancak bu kez bir istisna yaptı. Sadık bir iDNES Premium kullanıcısı, oğlumu yanımda O2 arenasına götüreceğim dedi. Peki bizim hakkımızda en çok neyi seviyorsun? Her zaman ilginç bir şey seçerim. Haberler, ekonomik, teknik, spor bağlantıları ve dergilerden olanlar.

İkinci uluslararası oyuncu ise Büyük Britanya ve Norveç'i kurtarmak için bilet kazanan Jindich Pilmann'dı. o da bir öküzün üzerinde oturuyor, bu benim rd. Sadece bu bir kurtarma görevi değil. Ancak yine de Prag'dan uzun süredir spor yorumcusu ve amatör bir fotoğrafçı, her galibiyetin iyi olduğunu söyledi. Ayrıca oğluyla birlikte hokeye gitti.

Jindich Pilmann, hokeyde Dünya Kupası biletini kazandı

Bir zamanlar oyun oynardı. Tanrı için. Yeni küme düştüklerinde içiyordum. Spor benim için her zaman ilk sırada yer aldı. Ben de hokeye bayılıyordum. Turda bir kez Finlandiya ile oynadığımız için hastaymışım gibi davrandım. Eve gitmeme izin verdiler, az önce mm'yi aradılar. Bay Jindich gülerek beni televizyondan uzaklaştırdığını hatırladı.

Bugün dedemin evinde. Ve nisan ayında beş torunları olacak. Kız ve iki erkek çocuğumuz olacak.

Dünya Hokey Kupası biletleri için Soutte denn

Hokey sahasına bilet almak ister misin? 16 Mayıs'a kadar insanlar disk sembolünü iDNES.cz bölümlerine verilen bağlantılarda arayabilirler. Diske tıklayarak diski alırlar ve bir puan alırlar. Günde 20 disk günlük dersin girişini açar, 300 disk = ast ve he o finle.

Kaydedilen her birini gerçekleştirmem için beni çağırın veya düşünün. Günde toplanan disk sayısını ve toplam sayısını oyun kartına kaydedin. Her gün iki kurtuluş için gözlerimizde yer kaplıyoruz.

Buz hokeyi dünya şampiyonası dokuz yıl aradan sonra Estonya'da düzenleniyor. Radim Rulko'nun ev sahibi takımı turnuvaya uzatmalarda Finlandiya'yı 1:0 mağlup ederek girdi, ardından Norveç'i 6:3 mağlup etti ve dün uzatmalarda 1:2 mağlup oldu. A grubunda Danimarka, Avusturya, İngiltere ve Kanada ile mücadele edecekler.