Netflix’in yeni belgeselinde oloským ronku bir kez daha TV kızlarının bol bol anlarını çekti. Ve böylece gülümseyen uzun saçlı Fransız, iDNESPremium için özel bir röportaj için eğlendi.
Ya da değil?
Bayıldım! Turu izlemek için dünyadaki en iyi yere sahibim. Ben pelotonun hemen arkasında, slo2 arabalarından oluşan bir ekibim. Dağlarda favorilere formamla binerim, o adamlar benden metrelerce önümdedir. Gerçekten, bir gün bunu yapmak istemezdim.
Hiç bisikletçi oldun mu? Yoksa… İşi nasıl aldınız?
Bu ilginç bir hikaye… Ama hayır, bisikletçi değildim ve bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. (gülümsemek). Eurosport için çalışan veya serbest çalışan bir gazeteciydim. Dakar’da organize grup ASO için çalıştım, rotalar hakkında yorum yaptım ve bisiklet departmanı İngilizce bildiğimi öğrendi. Beni Dakar için Fas’ta aradılar ve bir adam şöyle dedi: Radyo Turunu yönetecek birini arıyoruz. Onu kazan kişi öldü. Denemek için Katar’a, ardından Pa힖Nice’e ve ardından Tour’a gittim. Bu bir rüyaydı. Muhtemelen bu yüzden buradayım, vervem araba.
Bu metin, aboneler için premium içeriğin bir parçasıdır
Nokta çizgisi ve sonuna kadar
keten gibi navigasyon:
Ya da değil?
Bayıldım! Turu izlemek için dünyadaki en iyi yere sahibim. Ben pelotonun hemen arkasında, slo2 arabalarından oluşan bir ekibim. Dağlarda favorilere formamla binerim, o adamlar benden metrelerce önümdedir. Gerçekten, bir gün bunu yapmak istemezdim.
Hiç bisikletçi oldun mu? Yoksa… İşi nasıl aldınız?
Bu ilginç bir hikaye… Ama hayır, bisikletçi değildim ve bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. (gülümsemek). Eurosport için çalışan veya serbest çalışan bir gazeteciydim. Dakar’da organize grup ASO için çalıştım, rotalar hakkında yorum yaptım ve bisiklet departmanı İngilizce bildiğimi öğrendi. Beni Dakar için Fas’ta aradılar ve bir adam şöyle dedi: Radyo Turunu yönetecek birini arıyoruz. Onu kazan kişi öldü. Denemek için Katar’a, ardından Pa힖Nice’e ve ardından Tour’a gittim. Bu bir rüyaydı. Muhtemelen bu yüzden buradayım, vervem araba.
Sebastian PiquetBen de düz sahnelerde sıkılıyorum. Beş bisikletçi önde, peloton o dakikaları kaybedecek ve bunun bir sprintle biteceğini biliyoruz. Bekle, ikimiz de uyuyacağım.
Bu metin, aboneler için premium içeriğin bir parçasıdır
Nokta çizgisi ve sonuna kadar
keten gibi navigasyon:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Expres.cz’de 30.000’den fazla orijinal metin mevcuttur
- Tüm gazete ve dergilerimize çevrimiçi ve ücretsiz olarak erişin
- Ticketportal’daki konserler ve çok daha fazlası için öncelikli bilet alın