BENGALURU: Bengaluru’da meydana gelen korkunç bir kazada, 71 yaşındaki bir adam, eski aracına çarptıktan sonra Salı günü kaçmaya çalışan scooterlı bir genç tarafından yaklaşık bir mil sürüklendi.
Olayın bir videosu internette yayıldı ve öfkeye yol açtı.
Sahil olarak tanımlanan scooter sürücüsü, Muthappa’nın SUV’sine arkadan çarptı ve eskisini sorgulamaya çalıştığında kaçmaya çalıştı.Motosikletçi #Bengaluru’da şok edici çarpışma kazasında adamı 1 km sürükledi. https://t.co/3sXjWAutXq
— TOI Bengaluru (@TOIBengaluru) 1673951792000
Muthappa daha sonra scooterın kaçmamasını sağlamak için scooter’ı tutmaya çalıştı, ancak scooter’ın taşıdığı adam tarafından Magadi Yolu’nda yaklaşık bir kilometre sürüklendi.
Polis kaynakları, motosikletle taşınan şahsı gözaltına aldığını ve yaralının hastanede tedavi altına alındığını bildirdi.
“Kibirliydi, Bolero’ma arkadan çarptıktan sonra durmadı ve kaçmaya çalıştı, bu yüzden onu bırakmak istemedim. Kaçmak için elinden geleni yaptı ve scooter’ını geride bırakmamı istedi. araçta yılan” Muthappa, “Birkaç genç onu takip etti ve ona saldırıp durdurmaya çalıştı. Sonunda, birkaç sürücü ve motorcu onu durdurup yakalamayı başardı.”
“Halk ambulansı aradı, tedavi edildim. Bir sürü insan toplanmıştı, hatta dövdüler. Benim aracıma çarptıktan sonra özür dileseydi onu bırakırdım” dedi.
“Ayakkabılarım ve yeni giydiğim pantolonum büyük ölçüde beni korudu, şimdi ikisi de yırtıldı.”
(Ajanslardan gelen girdilerle)
İzlemek Bangalor vur-kaç vakası: Motosikletçi, Magadi Yolu’nda adamı neredeyse bir mil sürükledi, video viral oldu