Diğer birçok eski oyuncu gibi o da Liverpool'da saygı duyulan bir isim.
Bolluk dönemi yaşamasa da ikonik kırmızı formayla neredeyse dokuz yıl ve tam 320 maç oynadı ki bu olağanüstü bir oran. Sağlam bir imaja sahip olan güçlü smaçör, sağlıklıyken defansifti. Bu nedenle kırk yaşına gelmeden amatör düzeyde atağa geçmesine şaşırabilirsiniz.
Bunu açıklamanız gerekiyor.
Öncelikle: Artık buna futbol bile demiyorum, daha çok çocukluğumdan beri tanıdığım arkadaşlarımla eğleniyorum. İkincisi: Madem hayatım boyunca savunma yaptım, neden yaşlandığımda en azından oyun yaratıp gol atamıyorum?
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
+ 2 ay ücretsiz Kanal+'da
Premier Lig WTA
Şimdi %45 indirim
Premier Lig WTA
Bienal
990 CZK
1.690 CZK
Ön ödeme
700 CZK tasarruf edersiniz
Daha sonra 1.690 CZK/2 yıl
Premier Lig WTA
Bugün katılın ve şunları edinin:
Bolluk dönemi yaşamasa da ikonik kırmızı formayla neredeyse dokuz yıl ve tam 320 maç oynadı ki bu olağanüstü bir oran. Sağlam bir imaja sahip olan güçlü smaçör, sağlıklıyken defansifti. Bu nedenle kırk yaşına gelmeden amatör düzeyde atağa geçmesine şaşırabilirsiniz.
Bunu açıklamanız gerekiyor.
Öncelikle: Artık buna futbol bile demiyorum, daha çok çocukluğumdan beri tanıdığım arkadaşlarımla eğleniyorum. İkincisi: Madem hayatım boyunca savunma yaptım, neden yaşlandığımda en azından oyun yaratıp gol atamıyorum?
Sparta da birkaç kez Martin Škrtel'le ilgilendiHem Sayın Křetínsky hem de daha sonra Tomáš Rosicky ile konuştuk. Ve şunu söylemeliyim ki gururum okşandı çünkü – ve artık kimseyi gücendirmek istemem – Sparta bana göre Çek Cumhuriyeti'nin en büyük kulübü.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
Premier Lig WTA
Şimdi %45 indirim
Premier Lig WTA
Bienal
990 CZK
1.690 CZK
Ön ödeme
700 CZK tasarruf edersiniz
Daha sonra 1.690 CZK/2 yıl